Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

čuráci vole pyčo... To fakt nemá cenu. Dřív to bylo jasný. Teď sou ty kurvy maskovaný a to je moc nebezpečný.

(upravil BlackRider 24. 3. 2008 19:19)

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Hele há bych toho Littla zas tak neodsuzoval. Sice se tu na fóru jeví jeko nehorázná kurva, ale v reálu by nemusel bejt tak špatnej. smile Chělo by to dát s ním řeč - o čemkoliv, ale z očí do očí. Teprve potom můžu dělat nějáký závěry.

Když budu chtít, tak tu budu vystupovat jako 2x horší Little. Chápete?


Edit: Jo a k těm vulgarismům. Nevím na co si tu chcete hrát, ale vsadil bych boty, že tu nikdo, v reálným životě nepoužívá sprostý slova (krom Františka big_smile).

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

a nebo taky naopak smile třeba já

Web

(upravil Crashpc 24. 3. 2008 19:27)

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Blackrider:  když budeš vystupovat jako 2x horší little, tak tě někdo přijede sejmout, ať jsi jakej jsi. Je to tu thread o mazání vulgarizmů a Frank se snaží aby teda bylo co mazat... Franku, má tu někdo červenej nos? nebo snad vypadá jako klaun? není potřeba roztahovat žádná opona. nic se tu nehraje, a ani nebude. tak di s těma kurvama dohajzlu, a děkuj bohu, že nejedu na HighEnd.

// http://img444.imageshack.us/img444/6996/bankeyvx3.gif

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

děkuju Bohu, že tam bude o čuráka míň. Dobrou noc.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Franku: hele nic proti ale skus používat spíš mozek než sprostý slova smile

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Jako sorry,ale jste fakt banda vypatlanců,místo abyste si pomáhali v tak pěkným koníčku,tak se tady co tejden dovídám nový sprostý slova co jsem v životě neslyšel a teď ještě vyhrožování násilím... mad a littla nechte už na pokoji.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Se podívejte na Franka, jak se dokáže povýšit nad věcí. Z něj si dejte příklad. big_smile

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

dokken: až ti do každýho threadu v kterym píšeš vleze nějakej zmrd a neustále opakuje že jsi čůrák, tak tě to taky přestane bavit.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Problém je v tom, že některý lidi nepochopěj, když se jim něco napíše slušně. To je asi jako jít na loupání kůry s jemným šmirglem.

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Dokkene, s tou naladou mas pravdu. Ale na hruby pytel, hruba zaplata. Nasili nenavidim, ale proste me ten kluk zajima osobne.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

BlackRider: nejsprostější z fóra jsem já! To mi věř wink

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Sendy napsal:

Násilí nevadí, jen když se u toho nemluví sprostě... a kdo ví, odkud je tento citát, má malý bezvýznamný bod.

Podle mě to prohlásil jeden velice inteligentní člověk, který si právem zaslouží obdiv všech - Jan Werich.

Jestli se pletu, pak požaduji trest smrti!

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Pro koho? smile

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

pro mě samozřejmě, za kulturní barbarství lol

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

dostaneš akustický křeslo big_smile magnáta narazit na hlavu a ohulit....

(upravil Thales 25. 3. 2008 1:35)

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Možná mám poněkud vyšší práh než začnu něco dělat ale mnohem víc než Little mi tu vadí Frank s těma jeho kecama, i když vím že v reálu je až na trochu unáhlené závěry v pohodě. Ty negativní debaty s Littlem vznikají většinou proto že se tu do něj někdo naváží. Kdyby toho nebylo byl by klid. Takže až mu příště budete chtít něco pěkného od srdce povědět zkuste si na to vzpomenout. S technickou kvalitou jeho příspěvků to nesouvisí, to se dá řešit jinak a třeba kdybyste mu v tomhle trochu pomohli bylo by to bylo taky lepší. Toť postřehy k foru.
   Co se mě týče Little si zatím ničím nezasloužil mé sympatie, jen chápu že ho to zacházení tady s ním sere. Mě by to sralo taky a měl bych jen určitou omezenou trpělivost ty ústrky snášet. Ano správně - ústrky. Jaký je ve skutečnosti nevím, nikdy jsem s ním nemluvil a z toho co čtu tady si netroufám soudit přestože sinclair v tom má jasno. Třeba budu mít někdy příležitost si ten názor udělat. To že mu to v tom zpropadeném threadu na téma blackout ujelo je jiná věc. Má nárok na vlastní názor a protože toho neví mnoho (respektive kulový) může být dost dobrou příčinou toho co si z toho vyvodil. Za 2 roky aktivního zájmu o věc by to třeba už viděl jinak. A co dělá Little ve škole, pokud tam nikoho nešikanuje nebo nekrade, sem nepleťte, to s tím nesouvisí. Pozor! Já se Littla nezastávám, snažím se být nad věcí a nestranný dokud mě něco nedonutí změnit svoje stanovisko. A to je že mnohem víc vidím ty navážky do něj než jeho morální průsery.

A čistě za mě - ten thread se neměl mazat. Měl se zamknout a vystavit ať každý vidí jak se věci mají.

Franku mírni se s těma blbama a spol. Kolikrát ti to mám říkat? Fakt mi to kazí náladu. Jestli tě načapu na HighEndu tak ti to povím osobně.

Akustické křeslo - to zní zajímavě.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Aspon si to tady vyrikame.

Vidis Thalesi, ja to prave oddelit nedokazu. Ten little se kterym jsem se bavil (asi tak 10x vic nez kdokoliv jiny z tohohle webu) driv je porad ten samy little co je tu ted. A ackoliv se velmi snazi (budiz mu ke cti i to) nezni mi to uprimne. Proto ho chci zazit osobne, protoze prave diky tomu veletoci mam dojem, ze ani ta puvodni, ani ta "nova" neni "prava tvar littlova". A nesvadel bych to na pubertu.

U Franka dost dobre nevim, proc to dela. Ale asi to bude jenom ta pubertalni potreba "byt jiny". Ono to prejde.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Michale vždyť jo, na tom co si napsal se shodneme, jen jsem to ve svém příspěvku trochu víc rozvedl. Věřím i tomu že tak za 6 let bude Frank úplně v pohodě a leccos se do té doby naučí nejen o elektronice ale i o lidské komunikaci.

(upravil sinclair 25. 3. 2008 13:08)

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Pánové v tomhle se tedy zásadně neshodneme-ten šmejd se v tom zmiňovaném threadu blackout.sk zachoval jako pravá zmrdská kurva, přestože polovinu příspěvků po sobě ten zasranej hajzl smazal.

To by totiž byla jedna z věcí, kterou bych softwarově ošetřil-vymazávání příspěvků uprostřed threadu /nikoliv toho prvního za účelem smazání celého threadu/.

Vypadalo to totiž přesně tak, jak to speciálně Ty Thalete nechceš vidět-ten hajzl byl zhruba dvě hodiny za pěknou kurvu a kdyby mu ostatní nepřipomněli, jak se chová, byly by tam ty jeho prasečí příspěvky do konce. Jenže mu to došlo a tak je po sobě za několik hodin smazal a teď je speciálně pro Tebe, Thalete čistý jak lilie.
S tímhle /a tím Tvým domnělým nadhledem/ mě, Thalete neuvěřitelně sereš, nebudu to tady ale teď rozmazávat, protože je toho víc, čím mě sereš. Je mi vcelku jasné, že Ti nejsem sympatický, to ostatně více lidem, pravděpodobně to bude oboustaranné, ale já se snažím přes všecky svoje nectnosti chovat férově a hlavně rovně, abych to po sobě mohl klidně přečíst i za deset let.
Právě Ty si, Thalete, dávej sakra dobrý pozor na to, abys to po sobě mohl číst i za těch zmíněných deset let, nebo abys nelitoval napsaného potom, co ten hajzl zase udělá nějakou prasárnu. Jak jsem napsal, mám na kurvy neuvěřitelný čuch a tech chlapec se vybarvil v tom zmíněném threadu naprosto dokonale. Škoda, že už to neexistuje, takhle jen pár férových lidí, jako je Michal ví, o co tehdy šlo a čem tu píšu.
Někteří mají paměť ukrutně až podezřele krátkou, jiní prostě delší a někteří přímo sloní, zvlášť pokud jde o hajzloviny a podrazy.

Franka nechte na pokoji, to je mladý, ale přesto rovný kluk, se kterým ale bohužel puberta mlátí o klávesnici, to je všecko. Už jsem mu radil, ať si najde nějaké dobré babisko, do které to bude moct prát horem dolem smile a trochu tak vybít přebytečnou energii a zklidnit hormony, ale evidentně to neudělal smile

Web