Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

chyna: *** - tohle není vůbec špatný, teď ještě znát všechny ty sprostý slova... sinclaire, pomož mi lol

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

To nejsem, ale tebe mám přečteného docela dobře. Kurvy jako ty cítím na pět kilometrů jak pes hárající fenu.

O zákaznících Aldaxu mám povědomí jenom velice matné, všechno to eviduje a celou agendu vyřizuje Pierre a já ani kolikrát nevím, jestli je ten či onen člověk náš zákazník nebo není, tak nemel hovadiny, hovno o tom víš.

Chyno, být Tebou, do tohohle se nemíchám.

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

přesvěč mě o tom, že máš pravdu.
antonio - chceš pomoc? lol

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Nevím jak tě mám přesvědčit o tom, že nejsem žádný hajzl-sám mám vůči těmto lidem silnou averzi, proto mě (velice slušně řečeno) sere, že mě s nimi házíš do jednoho pytle. Co se třeba osobně sejít a vyříkat si tohle nedorozumění mezi čtyřma očima? smile

(upravil sinclair 23. 3. 2008 22:39)

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Chyno, máš zatraceně krátkou paměť. Ten smrad je totiž jediný, který se na tomhle fóru a v téhle komunitě zachoval jako ryzí zmrd a vohnout, prostě tyhle lidi nenávidím a je mi silně proti srsti je v dané komunitě snášet.
Tonda poměrně přesně ví, oč konkrétně mně jde-já na Tondově místě tomu zmrdovi dám doživotní ban a ani to nijak nezdůvodňuju.
Tonda také poměrně přesně ví, kdo je tomuto fóru prospěšnější, jestli já, nebo jeden zkurvenej zmrd.

Edit: varuj se zmrde toho, pokud se někde na nějakém srazu objevím já. Ty tam být nesmíš, jinak z toho budeš mít doživotní následky.

Nemá prosím někdo uloženy screenshoty, nebo celý bývalý thread, co se jmenoval "blackout.sk"??Boramyr?

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

asi mám,a nebo prostě nelezu do všech témat zde. dej sem link. a bacha na nos smile i když máš částečně pravdu

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Na začátku tu snad bylo ono ,na hlavní stránce deklarované ,FANDOVSTVÍ pro audio. Pokud se to k tomuto vrátí, rád se podělím o své znalosti i neznalosti. Nechat se znechucovat hulvátstvím zapotřebí nemám. Pak mne může třeba napadnout, že budu raději žít ve světě bez elektronek a tranzistorů . Mluvím o sprostotě nejenom na tomto webu ,ale i v obchodech a vůbec tam kde o tento obor jde....

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Nechtěl bych být v kůži Littla. Jestli půjde na sraz bude tam muset být inkognito smile

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Já do něj nekopnu, ale podívám se lol

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Myslím, že mazat vulgarizmy ne... občas to ujede se stane. Psát to jenom tak bez kontextu toho bych se zase chtěl vyvarovat. Je to ale každýho věc.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Necenzurovat. Ať si to po sobě každý vytře a spláchne sám.

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Tam, kde uvádzam som si spláchol... I keď som tam nič zlé na nikoho nehovoril. Ale ten, kto útočil to tam veselo nechal. To ma serie. Nič som proti nemu nepovedal a začal mi nadávať.

Spláchnite niekto frosta... Pardon, spláchnite niekto za frosta tie odkazy čo uvádzam v predošlom príspevku.

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Franku, ty budeš ležet vedle littla, a budeš se modlit aby si někdo nekopnul do tebe, rozumíš!

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

To je divný, zrovna nedávno jsem na jednom sraze byl a nikdo mě kopat nechtěl... Možná to bylo tim, že tam nebyli omezený kreténi.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Nechtel jsem, ale taky neco napisu.

Predem uzpozornuju, ze to, ze to bude znit jako ze patrim na "jistou" stranu je ciste zdani a vyjadruju svuj osobni nazor.

Pamatujete si littla v dobre, nez z nej byl "novy little"? Ten prerod se stal pred cca pul rokem. Na nejakou dobu byl z fora pryc a kdyz se vratil, mluvil "jinak". A ja mam tu smulu, ze v jeho zpusobu vyjadrovani vidim nekoho jineho, nez jaky little byl, nebo mozna i je.
Vemte si franka. Ve skutecnosti milej kluk, uplne ok, ani moc nemluvi sproste, pusobi i celkem normalne, az na ten satek. A na foru je to mistama idiot k odstrelu - nic osobniho.
U littla je to naopak. Nejdriv tu byl za dite, ktereho nikdo nebral vazne. Pak se sem vratil a zpusobem vyjarovani, ktery spatroval u jinych se tu snazi prezentovat jako umirneny inteligent. Budiz mu ke cti, ze i kdyz napise sebevetsi koninu (at uz technickou - i kdyz je pravda, ze tech mnoho neni, nebo - posledni dobou jeho velmi oblibene psychologicke rozbory, ve kterych je jeste vic mimo, nez v tech vecech technickych) pise ji ted spisovne. Fora a i-zona obecne proste poskytuje moznosti "druhe" identity. Takove, kterou bychom radi v tom realnem svete. Uz treba ta averze k telefonovani tohle celkem dobre potvrzuje.

Jedno ale napisu osobne, adresne:
Opovaz se mi little (kdokoliv jiny na to narok ma) kdykoliv znovu predhodit to, ze menim nazory. Do Pisku tak daleko neni a navic tam jezdim priblizne jednou za mesic. To setkani by nebyl tak spatny napad, uz o tom uvazuju dyl, od threadu blakout. Tohle neber jako vyhruzku, nejsem typ, co by to resil hrozbou pestniho souboje, ale proste bych strasne rad poznal clovek jako jsi ty osobne. A nejen tebe,ale celou tvoji rodinu. Proc, to vis moc dobre sam, po tom, jaka kvanta textu jsme si vymenili po ICQ, predtim cos provedl ve skole i potom.

(upravil little 24. 3. 2008 14:10)

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Žádný přerod (o kterém tu píšeš) se nikdy nestal. Trochu lituju, že jsem si s Tebou po ICQ vyměnil tolik textu, Ty mě teď klidně můžeš vydírat (i když ono v podstatě není čím, to že jsem udělal jednu koninu vůbec nic neznamená). A o co vlastně tenkrát šlo? Inu, pouze o to, že mi jeden dementní trojan vysosal ticket (jehož výše byla v té době stanovena na 1GB pro download a upload dohramady), já jsem se nasral, opatřil si nějaké prográmky, stáhnul si "pár" giga přes limit navíc a ani jsem se neobtěžoval své počínání nějak zamaskovat, proto na mě jednoduše přišli a málem z toho byl vyhazov. lol Vyloženě doplácím na to, že jsem důvěřivý blbec, který ještě nepochopil, že na tomhle světě není všechno tak, jak to na první pohled vypadá. To, že patříš na stranu sinclairova "baseball teamu" tady každý ví. Averzi k telefonování nemám jenom já, víš, je to hlavně z důvodu, že např. při kontaktu pomocí e-mailu si můžeš všechno v klidu rozmyslet, na nic nezapomeneš...prostě mi přijde, že se jedná o nejlepší možnou formu komunikace. Nechápu, co všichni furt máte s blackoutem-bylo nám předloženo schéma ALDAXu, následně i jednoho staršího výrobku Tesly (to, že byly TÉMĚŘ identické, není můj problém). Docela mě udivuje, že zrovna Ty mi vyhrožuješ pěstním soubojem (nic proti Tobě, jen mi to přijde přinejmenším komické). smile

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Chtělo by to speciální sekci pro hádky to by bylo nejlepší smile

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

tohle je forum o audiu, ne nějakejch hádkách. na to máte pauzu.

little: asi tě lidi vydíraj protože maj s čím. já jsem chvíli četl tvý příspěvky, a už je mi taky jasný o co jde.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

a já si to dneska taky přečtu, ať vím o co vůbec jde. ale teď fakt ne, teĎ mám pár promile v sobě,takže musím to ze sebe dostat, snad s přítelkyní to pude líp smile

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Nikdo nikomu nevyhrozuje pesti. Jenom rikam, ze o tobe vim hodne. To neni zadny vydirani, nevim, co bych si z tebe vzal. Proste me to stve.

A ze kopu za sinclaira? Kdy? Jo, kdyz slo o blackouta, tak ano, uz z principu. A zrovna na S mam pifku jako hrom a nebydlet na druhe stran republiky, uz bych u nej byl.

Kdyz si osmnactilete ucho oblekne cerny oblek a prijede v octavii, je to manager, nebo komediant?