Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Juniór 80

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 29 z 29]

(upravil froggg 10. 3. 2008 13:46)

Re: Juniór 80

Budiče jsou v tý sračce vytažený mimo desku zvlášť a můžu ti je i vyfotit, že tam je jedna 7NU74. Možná ten důvod, proč to taky na jedný straně nehraje, ale topí a to dost solidně. Nebo to zapojení moc nechápu, jak to tu má udělaný a musel bych jít po kabelech (To se mi v tomto případě moc nechce). Ale je tady prostě odděleně 2x KU606/607 a pak odděleně 4NU74 a 7NU74.Ale čím víc se v tom hrabu, tím víc mi je jasný, že s tím nic neudělám a i když, tak to bude k ničemu (konce po 20 cm drátu, jeden dokonce po hliníku atd...) Jdu to zadeklovat a hodit na skříň. Teď budu mít jinčí starosti, co si postavit na domácí poslech a jako maturitní práci, tak spolíhám, že mi trošku poradíte. Nemám moc jasno v korekcích a předzesu, protože to chci pak řídit elektronicky, kvůli modulu dálkovýho ovládání. Ale to pak hodím do novýho tématu, až si to trošku ještě ujasním, co od toho chci.

Re: Juniór 80

Doporučuju polejt to benzínem a zapálit,jinak to budeš furt očumovat a špekulovat co s tím.Jako bývalý modelář jsem tohle obecně doporučovaný řešení občas aplikoval po totální havárii.Má to psychologickej efekt smile

(upravil sinclair 10. 3. 2008 14:03)

Re: Juniór 80

Hele, mám tu kluka ze třeťáku průmky, co už je tak daleko, že mi občas vypomáhá se spotřebkou. Myslím, že v rámci výcviku smile by byl ochotnej Ti to podle mých instrukcí překopat tak, že to bude slušně hrát. Ale určitě ne zadarmo. Je to moc šikovný kluk a já mu za úspěšně opravený věci taky normálně platím. Dostává stovku na hodinu. Já na takový věci už čas nemám.

Web

Re: Juniór 80

Tak tomu klukovi závidím. Tohle by mě bavilo a navíc by mi to prospělo. Je mi jasný, že zadarmo by to nebylo, ale víš jak... jsem taky student s žádnejma příjmama a xxx výdajema. Kdybych ty prachy měl ,tak je do toho i dám, i když si myslím, že v tomto případě už by to bylo opravdu kontraproduktivní. Ještě možná u tý 140ky by to za to stálo. Ale není, čím to financovat. Ale víš co, jestli je to možný, řekni mu, ať se na to podívá, co by to stálo, jen tak orientačně. Myslím, že by ale musel vyřešit něják jinak ty koncáky, vždyť mít je na drátech je zhovadilost, navíc v tomto provedení zhovadilost monumentálních rozměrů.

Re: Juniór 80

Tak to pošli, mrknem na to a uvidíme. Adresu máš v poště.

Web

Re: Juniór 80

No, tak nevím, kdy se dostanu k tomu, že to pošlu, popřípadě bych ti poslal oba, ale o tu 140ku už má někdo zájem, že si jí opraví a ta překopaná 40 by u vás už asi pak zůstala, těžko bych měl prachy na zaplacení opravy. Jediný, co na tom má pro mě hodnotu je kastle, když se trochu poupraví. Když už to budu posílat, tak ti napíšu ještě mail. Adresu mám z našich předešlých kšeftů:)

Re: Juniór 80

Leoši, prosím, dodělej mi napřed to dépéáčko, než vezmeš další zakázku!!!

S těma KD607 máš teda dost kliku smile

Web

Re: Juniór 80

Přesně jak říkal dokken, nedalo mi to a musel jsem se v tom pořád šťourat, až se mi to povedlo znova jakž takž rozehrát. V pravym kanále jsem povyměnoval prakticky všechny trandy. Ty hliníkový kabely jsem ale neměnil, ani jsem to nepředrátovával, takhle to hraje, je to prodejný, takže  to střelím prvnímu cikánoj, co půjde pod oknama, ať už to nevidím. Jemu ať to třeba urve membrány.

(upravil wwsly 26. 3. 2009 17:08)

Re: Juniór 80

nevíte někdo o vyzkoušeném zapojení s dvěma páry KD607/617 ? cca 100W do 2 ohmů

A jak je to s náhradou KD503 za KD606-7, tuším, že to takto dělal sinclair v AZS220-ce, ale už nevím komu....

Web

Příspěvky [21 až 29 z 29]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Juniór 80

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£