Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 4 z 4)

Audioweb.cz » K fóru » pište jako lidi...

  Stránky: ««« 1 2 3 4

RSS

Příspěvky [61 až 68 z 68]

Re: pište jako lidi...

No a teď se z toho poserte. Bohouš je mladej kluk jako já a snaží se o osvětu. Usmrkanci jako ohm by se měli stydět. Bohužel to ale neni moc možný, jim to je fuk.

Re: pište jako lidi...

ohm:
A on na tom byl ten Jan Hus v běžném životě asi taky rozumově bídně, že ty nabodeníčka vůbec vymyslel, co? smile

Re: pište jako lidi...

Ach bože, jedni píšu tak, druhý tak, ten kto píše bez diakritiky, tak mu nevadí ani jedna možnosť, ja píšem s diakrtitikou, zvykol som si tak, proste, keď budem niekedy písať prácu do školy, alebo nejaký list- tak určite budem potrebovať diakritiku, tak prečo ňou nepísať, mne tiež trochu vadí bez diakritiky, niektoré slová strácajú význam. A keďže toto nie je nejaký azet, alebo pokec, alebo skype... tak si myslím, že by bolo dobré písať trochu na úrovni a používať diakritiku. A je to iba môj vlastný názor, kto ho nechce zobrať, stačí napísať a nie hneď ostatných urážať

Re: pište jako lidi...

K těm háčkum: nedávno se mi dostal do počítače virus, kerej mi (mimo toho, že mi schovával položky z plochy) zapnul anglickou klávesnici a nešlo to přepnout zpátky big_smile Nakonec sem musel přeinstalovat windows...   Mimochodem nevim, co na tom všechny tak deptá, když si to někdo přečíst chce, tak to bez těch háčků snad nějak přelouská ne? Jestli ne, tak proč to někteří radši neignorujou. Bylo by to lepší než nadávat do "debilních čuráků" a podobně ne?

Re: pište jako lidi...

ano fíku máš pravdu! W - to se mi taky nelíbí ale hold je to jaksik móda dnešních náctiletých a kdo nepíše W ten je out a kdo ano tak ten je IN big_smile Hlupáci ti kteří to píšou!

Re: pište jako lidi...

F.I.K
virus možná problém je, ale neomlouvá.
Ještě větší problém je z dotazů, z kterých nelze poznat co vlastně tazatel chce. Je to jenom proto že
je vemeno,kerý předpokládá že si ten jeho slovní výron někdo musí přelouskat.

Re: pište jako lidi...

Jak neomlouvá? Jestli na Anglický klávesnici nějak dou háčky čárky, tak já na to nepřišel no lol a myslim si že přečíst text bez nich neni snad takový umění ne? A když někdo napíše dotaz jak prase, tak to to budu ignorovat, nebo když už to přečtu, tak už aspon k tý nadávce odpovim. Odpovědi typu "nauč se psát ty gumo vylízaná" a podobně sou třeba někdy i na místě, ale podle mě docela vypovídaj i o inteligenci autora. Nechtěl bych tim někoho urazit, je to jen můj názor.

Re: pište jako lidi...

jenže virus v PC je nouzový režim a ne normální použití. My se tu ovšem bavíme o normálním stavu.

Příspěvky [61 až 68 z 68]

  Stránky: ««« 1 2 3 4

Audioweb.cz » K fóru » pište jako lidi...

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£