Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 1 z 4)

Audioweb.cz » K fóru » pište jako lidi...

  Stránky: 1 2 3 4 »»»

RSS

Příspěvky [1 až 20 z 68]

(upravil Bubacek 4. 3. 2008 1:06)

Téma: pište jako lidi...

Navrhoval bych nějaké pravidlo na zamezení psaní "W" we wšech slowech, vždyť se to nedá číst mad

//nemyslim teda v recesi smile ale v normálních příspěvcích...lidi zamysletese nad tím!

edit: dismal: Omlouvám se! Chtěl jsem tu kárat a sám jsem se překlepl. Děkuju za upozornění!

(upravil little 22. 2. 2008 20:57)

Re: pište jako lidi...

Mě se nezdá, že by sme fšichni psali f každém slowu místo vé dwojitý wé... smile

Re: pište jako lidi...

http://audioweb.cz/viewtopic.php?id=3418 mad

little inteligentních lidí se to samozřejmě netýká smile

Re: pište jako lidi...

No, v jednom slově, z toho se snad svět nezboří?

Re: pište jako lidi...

asi takhle:

http://www.lamer.cz/quotes/show/3719

Re: pište jako lidi...

JO!! big_smile přesně na to narážím!

(upravil dismal 24. 2. 2008 11:38)

Re: pište jako lidi...

Bubacek:
Píšu, pište...
edit:  takže jsi to piště opravil...

Re: pište jako lidi...

Nemá to cenu se nad tím se rozčilovat, takové příspěvky automaticky ignoruji a myslím, že i někteří ostatní..., kteří se snaží psát normálně, navíc se to kolikrát nedá ani číst. Jestli se tím někdo snaží odlišit, tak si vybral špatný příklad.

Re: pište jako lidi...

Všiml jsem si za tu dobu co tu působím, že otřesné příspěvky bez interpunkce, se strašidelnou větnou stavbou, s houfem trojteček, smajlíků a bůhvíčeho ještě, píší zcela výhradně nepříliš inteligentní sopláci do cca 19-20 let věku, kteří prolezli jen taktak základkou, prolejzají jen taktak učilištěm či nějakou nenáročnou střední školou. Arogantní smradi, kteří absolutně serou na jakékoliv konvence včetně nutnosti psát srozumitelně a čitelně, pakliže něco po někom chci.
Dost se vytratila i kouzelná slovíčka, tak běžná v komunikaci před např. dvaceti lety. Připomínám, že jsou to "děkuji" a "prosím".
Čest výjimkám, potvrzujícím pravidlo.
Právě tihle soplové pokládají za zcela automatické, že položí nějaký zhruba formulovaný dotaz a všichni ostatní se zpřetrhají, aby mu snesli málem modré z nebe. Přitom je kolikrát nutné z toho osla ještě doslova pracně dolovat doplňující informace, aby bylo aspoň jasno, oč mu jde.

To jen na vysvětlenou, proč čas od času nějakého takového smrada rovnou pošlu do prdele.

Web

Re: pište jako lidi...

nekteri smradi siclaire obcas nemaji moznost psat s interpunkci, ci jinymi cestinarskymy uchylkami, a to z mnoha duvodu, ktere si urcite dokazes predstavit sam. Nekdy proste nejde psat jako spravny cechacek, a mnoho nevinnych lidi je fakovano takovymahle uz od puberty senilnima lidma jen proto, ze je neco i omylem jinak...

(upravil Frank 28. 2. 2008 17:21)

Re: pište jako lidi...

Stejně seš soplák. A nenarážim jen na "cestinarskymy uchylkami"...

Re: pište jako lidi...

Franku, drz laskave tu svou hubu kdyz neumis prijit s necim normalnim. Sinclair nadava, protoze je na neco nasranej. ty nadavas protoze to je jediny, co ses za ten usoplenej zivot naucil. Urazet bezduvodne lidi. Opakuji: Na takovy picoviny mas pauzu a podobna fora. ne audioweb.

(upravil John370 28. 2. 2008 20:30)

Re: pište jako lidi...

Kluci klid,každý svého štěstí strůjcem.Asi tak.

A k topicu:sám se snažím,psát jako člověk,a ne jako negramot,i když chybu udělám,to přiznám,ale přiznám se veřejně,že některé psaní jedinců na webu,mě leze krkem.Zamyslete se, publikujete sami sebe,tím pádem i svou osobnost,takže jakýsi si to uděláš takový máš.

Sinclair:jak píšeš sem taky mladý 19 kokot,ale narozdíl od jiných,mám vychování,a slovo "děkuji" a "prosim" používám,smažím se být k lidem seriozní,ale většinou se nedočkám toho co bych od nich očekával,takže to potom dopadá,že se na naseru,a to pak se mnou neni řeč.Chci prostě jenom říct,že chápu tvé rozhořčení,a tvůj pohled na věc.

Lidi:každý by jsme měl,začít především u sebe.Jak psal tehdy dávno Michal-moderátor.

Web

(upravil sinclair 28. 2. 2008 21:06)

Re: pište jako lidi...

Crashi, poslechni, ty šmejde. Možnost psát česky, na české klávesnici a s interpunkcí má úplně každý, jde jen o to chtít. Píše tak 98% přispěvatelů a nevidím jedinej důvod, proč bys nemoh i ty. Jestli nemáš českou klávesnici, tak si ji za dvě kila kup, nebo si přehoď na notebooku kryty, to jde a udělal jsem to i já. Jinak nemáš žádný rozumný důvod.
Jo, jsem nasranej speciálně na takový mladý zmrdy jako jseš ty. Všim sis, že bych někdy slovíčkem zavadil třeba o Boramyra, Michala a další rozumný, normální mladý lidi ?Když může česky psát takovej starej pes, jako je Pavel Dudek, proč bys nemoh ty?

Web

(upravil lada 28. 2. 2008 22:09)

Re: pište jako lidi...

S diakritikou bude potíž asi jen na cizojazyčných systémech a i tam je to myslím při troše snahy řešitelné. U naprosté většiny "cesky" píšících je to jen lenost přepnout klávesnici a myšlení (protože třeba programovat se s CS klávesnicí nedá, proto mám výchozí EN). Bezdia osobně používám jen na ICQ, pokud jde o velmi stručnou konverzaci/protistrana jede bezdia/GAIM klient mi mrší diakritiku protistrany.

Texty bez diakritiky, čárek a teček, nářečně, s "cool úpravami" (jaxi, sqele, z5, W místo V) musí být výborně čitelné zejména pro naše slovenské přátele sad

btw: používáte-li Firefox, nainstalujte si české slovníky, vychytají spoustu překlepů (určitě něco je i pro IE a ostatní). Zejména dyslektici, kteří máte každé druhé slovo invalidní!

Re: pište jako lidi...

neda mi to se nezapojit. nevidim na nepsani ěščřžýáíéůú nic spatnyho, je to rychlejsi a prumerne inteligentni clovek se ctenim takovyho prispevku nema nejmensi problem. uz sem si na to proste zvyknul a nehodlam to menit. jestli to nekomu tak moc vadi, tak se omlouvam, ale zvyk je proste zelezna kosile. ze pisu sem, misto jsem apod. neni zpusobeny neznalosti, ale castecne lenosti a castecne sem proste zvyklej to  tak psat. ze stejnyho duvodu vetsinou kaslu na velky pismenka. nerikam, ze je to tak spravne, ale nevidim v tom zas takovej problem a uz vubec bych si netrouf podle toho neco hodnotit

Re: pište jako lidi...

tak já se omlouvám,že moje věty nezačínají velkými písmeny no sad

Web

Re: pište jako lidi...

lada to trefil presne. Ja tu moznost nemam. Taky sis sinclaire, kdyz jsi na me tak vysazenej, mohl vsimnout, ze pisu nekdy s diakritikou, nekdy bez. To protoze pisu z domova a z prace...Ceskou klavesnici mam jedine za pouziti piratskeho upgrade, coz se perfektne ve firme loguje a pak i stiha... o rozumech tu nemluv. Lide vetsinou zacinaj rec treba pozdravem. Ty zacinas konverzaci stylem "ty zasranej mladej kokote". tady neni o cem a ty to vis. At jsem zasranej mladej kokot nebo ne....

Re: pište jako lidi...

Někdy může být psaní s háčky a čárkami opravdu problém. Loni před vánocemi jsem byl měsíc v Severním Irsku a v místní knihovně by na mě asi čuměli, kdybych po nich chtěl nainstalovat CZ znakovou sadu smile, ale většinou je to lenost.

(upravil sinclair 28. 2. 2008 23:16)

Re: pište jako lidi...

Přesně tak, lenost a nic jiného. Pro nejméně polovinu zvláště mladších přispěvatelů také platí, že než by proběhli dvě či tři CD s příslušnými ročníky nějakého časopisu, tak tu raději budou otravovat vzduch stupidními dotazy na korekční zesilovače apod. Proběhnu-li zpětně pět ročníků Amatérského radia či SaK, najdu jich tam nejméně deset. Líní jako vši.
Psaní ze zahraničí je samozřejmě pochopitelné a ty crashi, když ti to ve firmě dělá problém a postihují tě za to, tak prostě z práce nepiš. Zaměstnavatel ti za to bude vděčnej, že líp využíváš čas, za který jsi placený.
Další zmrd, podej si s littlem packu.

Web

Příspěvky [1 až 20 z 68]

  Stránky: 1 2 3 4 »»»

Audioweb.cz » K fóru » pište jako lidi...

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£