Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Ostatní technika » Kmitající zvuková karta?

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: Kmitající zvuková karta?

S M-Audiem začly problémy tohoto typu. Zvuky sou zároveň taky zkreslené, todle karta vydává sama o sobě. Nejdřív to dělalo pouze jednou za zapnutí počítače, ale teď to dělá častěji a déle, po mutnutí se to za chvíli ustálí. Nenašel sem souvislost s nějakými připojenými zesilovači, sluchátky nebo jinými spotřebiči nebo hlasitostí. Ale nerozumím tomu, tak bych to nevylučoval.
Čím to může být? Přímo zvukovou kartou, nějak si to nechce poradit s vstupní impedancí a dovoleným napětím u Technicse SU-V4X (má opravdu malou vstupní citlivost), nebo třeba odchází zdroj v PC?

Web

Re: Kmitající zvuková karta?

nesere se na tý kartě nějakej elyt v napájení?

Web

Re: Kmitající zvuková karta?

Zdroj, nebo elyty na desce +12V větev. Na kartě většinou není důvod (nejsou proudově a tepelně namáhaný tolik jak na desce a ve zdroji) pokud se v ní někdo nehrabal s pájkou...Zkus tohle jako první...a vylučovačkou v jiným kompu... a budeš vědět...případně i kolize s jiným železem...pokud jsi tam něco přidával... (BIOS- PCI latency Timer 32-64-128 vyzkoušet + PCI BusmasterON + s Latencí na kartě v driverech si pohrát).

Není co dodávat...

Re: Kmitající zvuková karta?

Na desce sem našel dva nafouklý elyty u napájecí kaskády pro procesor (nejblíž procesoru, vedle výkoňáků a tlumivek). To by ale mělo být napájení pouze pro procesor ne? No každopadáně ještě rozdělám zdroj a povyměňuju, co kde bude potřeba.

Web

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Ostatní technika » Kmitající zvuková karta?

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£