Téma: Stavba reproboxu

Zdravím, jsem úplný začátečník. mám reproduktory P17REX a 25TAF/G. Poradil by někdo s návrhem bedny a výhybky? Popř. doplnit o basový reproduktor v normální ceně? Nebo je to úplně mimo? Díky.

Re: Stavba reproboxu

pohledej je toho dost na netu
https://www.audioweb.cz/viewtopic.php?id=6614

Re: Stavba reproboxu

Repráky určitě prodat někomu jako třeba náhradní díly do jeho beden (takový projekt dělat nemá smysl neb dané repra se nevyrábí minimálně 12-15 let,navíc uvedený SEAS basák bude 100% ve stavu zcela odlišném, než byl původní stav na který byly ty prastaré projekty navrhovány) a raději koupit za utržený peníz něco hotového z druhé ruky,výsledek bude 100% lepší než se pokoušet o něco o čem vůbec nemáš páru co to vše obnáší. smile

Není co dodávat...

Re: Stavba reproboxu

P17REX jsem měřil a pak střelil členovi mirulu, zkus se poptat, co s nimi udělal.

Doplnit o nějaký současný basák nevidím jako rozumné, vznikl by generační paskvil - ten reprák má 20 let - ne že by došla trvanlivost, stačí mu regumem zrenovovat závěsy a je jako nový, ale aby to mělo trochu úroveň, basák z té doby budeš asi těžko shánět. Takže když už projekt, tak bassreflexové dvoupásmo, jen si nejsem jistý, jaký by to mělo charakter na basech. Výhoda by byla jednoduchá výhybka.