(upravil jura80 16. 6. 2021 3:17)

Téma: Nabídka osazování PCB

Nazdar,

mám chuť trochu přivydělat na léto, a když jsem vymýšlel čím a jak, napadlo mě nabídnout osazování plošných spojů za úplatu. Nebráním se ani dlouhodobější spolupráci, nárazové i pravidelné, jak se zadaří, jak se co namane. Samozřejmě myslím ruční osazování. Takže pokud máte něčeho vícero kusů a jen se vám nechce do osazení, nebo dokonce podnikáte a nestíháte osazovat, můžu s tím pomoct. Už jsem i koncem zimy pro jednoho člověka (dokonce chodí i na Audioweb) osazoval a skončilo to oboustrannou spokojeností, tak proč nepokračovat? wink

Vybavení mám tak nějak standard- pájecí staničku ERSA MS300, trafopáječku 75VA+ vícero velikostí hrotů (i pro mini SMDčka), horkovzdušnou plynovku (na odpájení SMD je bezva), masivní páječku 24V/50W na tlustý kabely a spol., antistatické náramek.

U SMD jsem zatím osazoval nejmenší pouzdra 0603 a věřím, že zmáknu i 0402. Bezolovnatá pájka mně nedělá problémy- dle rozkazů a inštrukcí.

Můžu vaše konstrukce případně i oživit a otestovat.

Kdyby někdo měl zájem, pište na email j.gracias(zav)seznam.cz nebo volejte na tel. 605-425-504 (telefon spíš odpoledne). A kdyby někdo věděl o někom, kdo by mohl mít zájem, šup sem s ním.

Zdar a sílu!

PS: Ještě dotaz- protože to nesleduju, chtěl jsem se zeptat: Jak bylo vyhrožováno, že od léta přijde danění a clení všech zásilek z CN, platí to? Nebo to zase odložili na později?

Web

Re: Nabídka osazování PCB

Od 1.7. má přijít změna

https://www.celnisprava.cz/cz/Stranky/O … -EUR-.aspx

Web

(upravil jura80 16. 6. 2021 12:07)

Re: Nabídka osazování PCB

Dík. Taky už jsem si to prověřil a mám velkou "radost". Veškerou astrotechniku SVBONY na eshop beru od číňana vždycky v objednávkách pod 25USD, aby to mohlo normálně profrčet přes hranice bez poplatků. Takže to bude chtít větší objednávky, a bez zdražení pro zákazníky tohle už prostě neprojde... Na druhé straně, pro mě se tak otevře- když už nebudu zuby nehty tlačit na těch 25 doláčů- možnost objednávání i dražších výrobků. A v sortimentu jsou zajímavý věcičky. A zákazníci budou konečně rádi, když vezmou Čínu od čecha, spíš než přímo u zdroje. No, nějak se s tím bude potřeba poprat.

Nevěděl by někdo o nějaké firmě/firmičce, kde by mohl případně bét zájem vo to vosazování? Sice už jsem leccos nakontaktoval nazdařbůh podle googla, ale zatím je to takový nemastný, neslaný. Tak kdyby někdo něco věděl, tož že by se šlo najisto (nebo na dobrou pravděpodobnost), bylo by to fajnec...

Web

(upravil dawsoo 16. 6. 2021 13:32)

Re: Nabídka osazování PCB

Ahoj ohledně osazování ti nepomohu ale ohledně změn od 1.7 ohledně dph na vše bez cenových limitů ano...

Bude to nabeton, bohužel,moje paní dělá shodou okolností na celní poště a nabíraj masivně lidi, takže to myslej asi vážně smile Jinak přeju ať se ti daří,párkrát jsem u tebe taky nakoupil smile

Není co dodávat...

Re: Nabídka osazování PCB

Díky moc.

Web