Re: Jednoduchý head-amp s MOS ve třídě A.

Díky za rady danharde. smile

Re: Jednoduchý head-amp s MOS ve třídě A.

Rozhodně jsem ty moje příspěvky nemyslel jako výsměch. Sorry, jestli to Hordku či Danharde tak berete. Mám malýho prcka, nemohu trávit čas psaním na netu. Docela slušně mě tady Danhard hejtuje, aniž by o mě něco bližšího věděl. Nevím, čím jsem si to zasloužil, já to vracet nebudu, život není jen o audiu.

Alespoň by jsi Hordku mohl dát zpětnou vazbu až za výstupní koďour, pokud chceš. Ale pokud to chceš nechat takhle, tak to samozřejmě hrát bude také. Rekuperační diody nemusíš osazovat, řídíš sluchátka, ne servomotor.

Dělal jsem hybridní sluchátkáč s IRF510 proti zdroji proudu 150mA a ten následně napájel žhavící vlákno ecc82. Ne že by to nehrálo zajímavě, ale také to není můj šálek čaje.

Web

(upravil Hordek 10. 9. 2020 12:29)

Re: Jednoduchý head-amp s MOS ve třídě A.

Bráško, to je v pohodě. smile Já mám asi trošku víc času sedět u kompu, neb mé děti jsou už dospělé, ale stále "něco" (nejen v elektronice) kutím a tak vykrývám svůj důchodový čas.

Re: Jednoduchý head-amp s MOS ve třídě A.

Edit:- schéma + pl.spoj. (Opět jsem použil dělič v gate MOS, chová se to pak lépe v limitaci a je o fous větší dosažitelný rozkmit na výstupu)

https://hordek.rajce.idnes.cz/Head-amp_ … 1459379704
https://hordek.rajce.idnes.cz/Head-amp_ … 1459379738
https://hordek.rajce.idnes.cz/Head-amp_ … 1459379761