Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Mono zesilovač

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

Téma: Mono zesilovač

Dobrý den,
mám mono zesilovač a chtěl bych se zeptat jak do toho převedu zvuk, třeba z mobilu, kde je sterou zvuk. To stačí použit v zesilovači stereo konektor, kde spojím levý a pravý kanál?

Re: Mono zesilovač

Přesně tak, takhle jednoduše. Možná pro klid na duši, ty výstupy z mobilu spojit mezi sebou rezistory třeba 22R (ale klidně i 100R, hodnota není kritická) a až jejich spoj použít jako signál do zesilovače.

Re: Mono zesilovač

Mám jeden reproduktor, takže abych se ujistil. Prostě mi stačí v zesilovači spojit v konektoru na jack levý, pravý kanál. A z mobilu dostanu stereo zvuk na ten mono zesilovač?

Re: Mono zesilovač

Spoj výstupy z mobilu přes odpory, u toho mobilu řádově 20-30Ohm bude správně. a nebo na to kašli, a hraj jenom "na jednu stranu" ono to bude nejednodušší a nic tím nezkazíš. Jestli je to nějaký "tuc-tuc" tak tam se stejně nějaký velký stereoefekty neodehrávají... Spojovat výstupy zesilovače natvrdo mezi sebou fakt nedoporučuju.

Re: Mono zesilovač

Nejspíše jsem měl dododat, že se jedá o subwoofer, takže to bude spíše to "tuc-tuc". Takže nemám nic spojovat, jenom připojit jeden kanál?

(upravil rvx73 21. 12. 2018 12:19)

Re: Mono zesilovač

vyzkoušej a uvidíš wink

https://cdn.instructables.com/FWE/XK0G/J20PGM48/FWEXK0GJ20PGM48.LARGE.jpg

https://i.stack.imgur.com/xqlmp.png

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Mono zesilovač

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£