Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Náhrada Ovládacího panelu Z5500

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

Téma: Náhrada Ovládacího panelu Z5500

Zdarec,

dostali se mi do ruk repra logitech z5500, ovšem bez ovládacího panelu. Nemá někdo schéma nějakého "náhradního" řešení? Našel jsem akorát nějaké jednoduché řešení rekce na 3x nebo 1x jack bez možnosti ovládání úrovně zesílení jednotlivých kanálů či basů a pod., to mi ale nepřijde jako úplně vhodné řešení. Na ebay jsem našel něco, co by bylo celkem vhodné (https://picclick.com/Logitech-Z-5500-Sp … 20064.html), ale schéma jsem už nikde nedohledal. Za každou radu budu velice rád.

(upravil divnypocit 16. 6. 2017 17:16)

Re: Náhrada Ovládacího panelu Z5500

https://www.google.cz/imgres?imgurl=htt … amp;w=2000

http://www.diyaudio.com/forums/chip-amp … 00-49.html


googli si z5500 control pod smile najdeš nějaké info a zapojení, spousta lidí to už řešila, originál schéma asi né, ono stějně v té jednotce bude nějaký displej, preamp atd.. stačí ti napájet mezi jacky a 15 pin canon potenciometry a pořešit dle fora tu logiku zapínaní a dát to celé do krabičky smile nebo kup origoš nějaký kablík bez ovládání a jen tam přidej poťáky smile

Re: Náhrada Ovládacího panelu Z5500

Díky, nakonec jsem udělal obdobu zapojení dle diyaudio.com a už to hraje. S origo panely je celkem dost problém, bud nejsou nebo za hrozný love a hlavně existuje několik verzí a navzájem spolu né vždy komunikují.

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Náhrada Ovládacího panelu Z5500

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£