Téma: 6ch DAC s TDM a dif. výstupy

Zdravím

nemá někdo z místních audio guru tip na nějaký 6 kanálový DAC s TDM interfejsem a diferenciálními výstupy? Zdá se mi, že opět hledám unobtánium. Ostatní parametry jako SNR a THD jsou spíše vedlejší, vlastnosti zařízení vyplynou z toho, co se sežene.

Moje oblíbená firma Cirrus Logic mě tentokráte velmi zklamala a asi jí překřtím na Cirkus Logic, protože zhruba tak se dá popsat jejich chování. Na webu tvrdíme TDM, v datasheetu pak "Revision history: TDM functionality removed". A když jsem náhodou dostal ten blbý nápad, vzít DAC 8kanálový a 2 k. prostě nepoužít, opět jsem zjistil, že TDM funguje až na druhé revizi čipu, kterou distributoři nemají k dispozici. Fakt šašči. Blil bych.


Díky

Re: 6ch DAC s TDM a dif. výstupy

Podívej se na AK4456 od AKM.

Web

(upravil Hazys 6. 11. 2016 23:24)

Re: 6ch DAC s TDM a dif. výstupy

Díky za tip, ale je to až příliš overkill na to, co potřebuju smile Mě stačí 24bit 96kHz a nějaké slušné SNR s dif. výstupama, tohlenten DAC bych tam asi unudil k smrti.

//EDIT:  Nakonec to vypadá, že asi použiju CS4365 .... ?? Má to nějaký "OLM" interface který taky běží po jednom datadrátu a zdá se, že ta audioperiferie v MCU na tuhle spraseninu jde přiohnout.

Má tu někdo zkušenosti s tímhle nebo podobným DACem? Fascinuje mě, že ten futrál (LQFP48) má akorát 2  GND a obě jsou "analogové".