Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Rádio do koupelny a kuchyně

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

Téma: Rádio do koupelny a kuchyně

Dobrý den. Rekonstruujeme byt a hledáme nějaké  radio, ktere by bylo malé a nejlépe takové, aby se dalo zakomponovat  do interiéru. Nejlépe  nějak  zabudované. Nemusi to být profi zvuk, jde především  o hudební  kulisu. Byl by nějaký  osvědčený tip? Díky

Re: Rádio do koupelny a kuchyně

http://www.conrad.cz/dab-kuchynske-radi … ;utm_term=

Re: Rádio do koupelny a kuchyně

Já mám velice dobrou zkušenost s tímto rádiem, je internetové a dá ze zasadit do rámečku, které mají mnoho barevných kombinací.
http://lara.inels.cz/3/morawupiwi
Tady se můžete aji vyzkoušet, jaké by se vám to libilo.

Re: Rádio do koupelny a kuchyně

Nechci zakládat vlákno kvůli mým dvěma blbým dotazům, které se týkají internetového rádia obecně.

1) Když mám např. v PC program na rádia nebo v tabletu aplikaci na rádia, je to to samé jako když koupím internetové rádio v obchodě?

Ptám se tak blbě proto, že nemám představu jestli se zadávají adresy do koupeného rádia, nebo tam už jsou a 2) bude jen otázkou času jak některé stanice časem své adresy změní, přestanou vysílat nebo přibudou nové stanice, které ale už v koupeném hotovém rádiu třeba neuvidím?

Když mám náladu, tak totiž občas poslouchám vzdálené zahraniční stanice a některé mám ověřené i klasickým přijímačem. Zapojím jack do tabletu, zapojím do cinchů radiomagnetofonu aby to bylo autentičtějši a jedu smile . nebo PC se zesilovačem a jedu zrovna tak smile .

Re: Rádio do koupelny a kuchyně

Dívám se, že za měsíc nikdo neodpověděl. Buďto proto, že nemáte znalosti (čemuž rozhodně nevěřím - máte je), nebo protože nikdo nechce.

Proto se znovu ptám - dotaz:

Dokáže

1)PC + příslušný program nebo
2) tablet + příslušná aplikace

nahradit výrobek zvaný "internetové rádio" koupené v obchodě? Nebo v těch kupovaných hotových rádií je navíc nějaký fígl, které ho činí lepším než PC nebo tablet?
Díky, J.

Re: Rádio do koupelny a kuchyně

Sám používám k NB program s názvem "RarmaRadio". Má i češtinu, lze si zvolit žánry, roky, region, síť a mnoho dalšího. Na netu je i patch, který umožní spuštění více než 4 stanic (omezení ve free verzi). Dá se slušně nahrávat, je zobrazen i datový tok. Toš tak.

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Rádio do koupelny a kuchyně

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£