Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

ZVS VU 4442 Rokycany a Pak VU 2483 Kutná Hora, 1992-1993 byl jsem tam už jako zralý 21-22 letý muž. Takže zacházet se zbraněmi umím a rovněž vím co je vojenská disciplína.Podotýkám že jsem nepřísahal na žádnou EU a NATO...ale na to že budu bránit a chránit svoji vlast.

Jo a Muslimové tu nikdy vládnout nebudou,pokud budu já a lidé smýšlející podobně jako já živi a budeme schopni boje Oťasi,to si zapiš do zápisničku. smile Já se za to že jsem bílej evropan nestydím (ač mam předky z různých částí evropy)a nikdy stydět nebudu,my slovanské národy jsme nikdy žádný kolonie neměli,nikoho neutlačovali, tudíž nevidím absolutně žádný důvod nějakých historických dluhů vůdči těm špinavým psům z jihu. To raději budu asijské zóně než v tom co tu představuje ten rozpadající se bordel nazývající se západem.

Není co dodávat...

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Tak, tak VU-4932 HK

(upravil Otas 13. 12. 2016 22:25)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Však oni ti barbaři také ovládli Řím a Osmani Cařihrad. V tom Římě to v podstatě ani nepoznali, tak nemějte obavy, pánové.
Nejspíše to bude zcela demokraticky, těch pár nemuslimů bude ve volbách, jako když plivneš do rybníka. Ono ta změna bude salámovou metodou, step by step (až do puče systém Erdogan). Dříve,či později, zvyknete si smile smile.
Já si snad, vzhledem k věku, zvykat nebudu muset, navíc se islámu nebojím a v podstatě mám spíše strach z názorů typu "mám zbraň, tak to tak nebude / bude". To je princip terorismu.
Ale dost provokaček big_smile, mohl bych příliš rozjitřit atmosféru, v podstatě je to proti pravidlům diskuse.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Tady to je takové pěkné stěžovací vlákno,tak si tady taky,s dovolení,ulevím.Čumím na to video pro děti jak blázen.Ten kdo ten nesmysl dal do kupy je buď blázen,nebo magor.Aha,už vidím co to bylo za hňupa...AUTOR překrásných záběrů Mark B.Bartošík
Ve většině záběrů ptáci serou,pak je tam i lov(zabíjení) a poslední záběr náhlého zmizení opeřence pod vodou mi připomíná stravovací návyk některých našich velkých dravých sladkovodních ryb,jako jsou sumci,štiky a snad i kandáti z Davle:-)
Což o to,záběry to jsou skutečné,z reálného života,to nic.Vlastně mě jen zajímá,jestli se to v kombinaci s písní ze Zeleného údolí,někomu taky ekluje jako mě?Podotknu jen,že jsem chtěl svým dětem pustit písničku ze seriálu který jsem měl jako dítě rád.
https://www.youtube.com/watch?v=K9YZTAx … CF8192FB13
TIP:Zkuste se podívat na stránky AUTORA překrásných záběrů,tam to se mnou cvičí dál.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Zajímavé, vydržel jsem to asi 10sec. Je to sestříhané ale smysl počínání mi nějak uniká?!

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Jim Carrey už to nevydržel:
https://www.youtube.com/watch?v=eG9i7d8yfKQ

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat? a kdo něco dělá zkazí často daleko víc...
tenhle slogan by si měli napsat na čelo a dveře svých kanclů vládní činovníci jelita zkorumpovaná, neschopná nebo jste snad jiného názoru ?

Sorry seems to be the hardest word (Elton John)

(upravil Jarous 28. 12. 2016 15:00)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

To tema bylo mysleno, ze my stado ovci bychom se meli ozvat. Jinak od te doby uplynulo pomerne dost casu a udalo se par dalsich veci, ktere ve mne vzbuzuji spatne myslenky a probouzeji nenavist a zlobu vuci urcitemu etniku a nabozenstvi. Jak to pise Dawsoo, az sezerou sveho hostitele chcipnou taky, protoze tihle, co do Evropy prisli, pracovat nikdy nebudou, cest vyjimkam. Obdivuji ty, co stale ve svych zemich jsou a snazi se bojovat, zit tam za tezkych podminek a ne se valet v cizi zemi a cekat, ze se nekdo postara. Nemci uz to poznali na svych vyplatach v podobe zvyseni odvodu na socialni a zdravotni pojisteni, jen se o tom nemluvi. Pomahat se ma a musi, ale tem, kdo to skutecne potrebuji a kdo si to zaslouzi. Nelze proste spasit cely svet. Sponzorovat nekomu deti, ktere si nezodpovedne udelal mi tedy vadi, mam uctu k zivotu a ty deti za to, ze se narodily nemohou, za to mohou jejich rodice, kteri je povedou ke stejne nezodpovednemu zivotu, jako vedou oni a to proto, ze jim vzdy nekdo pomohl ty deti uzivit, to jsou vsechny ty dary do rozvojovych zemi. Zarekl jsem se, ze uz nedam ani korunu na tyto projekty typu Afrika, radeji budu podporovat nase deti v kojenaku, vzdelani a skoly. Nesnasim spoty typu Unicef, ktere vydiraji pomoci audiovizualnich zaberu z oblasti, kde je opravdu bida. Bida tam je, ale musi se resit pricina. Je to tezke, my se mame relativne dobre a oni spatne, ale jsou ochotni pro to lepsi udelat velmi malo, krome migrace tam, kde se lidi maji lip, ale uz si neuvedomuji, ze pecinka sama do huby nedoleti. Fandim Asadovi, aby to v Syrii zvladnul a Putinovi, aby jim s tim pomohl. Evropa a USA umi jenom kritizovat, plnou hubu humanity a to, ze nic nedelaji je daleko horsi nez skutecne zasahnout vyprasit ISIS a vratit se k sekularnimu statu, kterym Syrie byla, proto taky kostel vedle mesity. Neziskovky kvici, protoze je to pro ne kseft. Jinak se podivejte na projekt prezident21, kdo je aktualne na prvnich trech mistech: Panek, Pithart, Horacek - jsme fakt narod pitomcu? Tihle vitaci, slunickari, multikulti... Nic nasral bych se a radeji koncim ted psani.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

jsem civilizovaný středoevropan (ČR) zde vystudoval VŠ, odsloužil si vojnu (ZVS) a nějakou tu kačku na daních republice odvedl ovšem za vnitrostátních podmínek k obživě pořizovat si rodinu je nezodpovědný hazard a cesta do III. světa
můžete mně spílat do neschopnejch, mně je to už fuk, nejsem podvodník, tunelář a zloděj, pardón: dnes se říká podnikatel...

Sorry seems to be the hardest word (Elton John)

(upravil Jarous 28. 12. 2016 15:47)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Sebe bych charakterizoval jako "Ateistického Křesťana". V boha nevěřím, jsem materialista, ale přesto jsou mi vybrané hodnoty Křesťanství blízké a uznávám je, řídím se jimi, zrovna tak jako "selským rozumem". Byl jsem svými rodiči vychováván ke slušnosti, pracovitosti, respektu a toleranci. Čímž chci říct, že je mi úplně jedno, jakého je kdo vyznání, pokud je to slušný a poctivý člověk, své názory a víru mi nevnucuje, aby je sdílel a smýšlel, pokud nechci. Je to přesně podle přísloví: "žij a nech žít". Jenže tohle myšlení, je pro 2/3 zbytku planety "nekompatibilní". Nikdy jsem od nikoho nic nedostal, ani jsem nic nezdědil, nic neočekávám na všechno jsem si musel a musím poctivě vydělat. Děti mám, mám je pro radost, aby tu po mně něco zůstalo a uživím je s manželkou bez cizí pomoci.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Ozvat se? Myslím, že v dnešním státě je už pozdě na všechno. Už se ani necítím jako Čech nebo Moravák a ani nefandím našim při nějakém sportu. Kdysi tu národní hrdost jsem cítil, ale dnes se starám hlavně o sebe. Možná to zní poraženecky, ale jedině tohle mě posílilo, abych tu bezmoc nevnímal.