Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Sony TA-F319

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [2]

Téma: Sony TA-F319

Ahoj,

mám tuhle sonku, dostal jsem jí zadara, vyměnil v ní vyhořelé trafo a jede dál... Má smysl dělat "GO" naslepo ? Tzn vyměnit kondenzátory kolem signálové části a třeba ty ve zdroji nebo vyměnit relé? Když to pošlu na GO někomu zkušenému tak mě to bude stát skoro víc než má cenu ten zesík, mám k dispozici velkou zásobu slušných součástek takže mě to nebude stát nic jen volný čas, spíš se chci poptat tady někoho kdo dělá servis jestli u těchto Sonek pravidelně něco odchází nebo by to mohlo být i za ty roky pořád v pohodě. Jinak hraje dobře a zbavovat se ho nechci. Nejsem obvodář ale mám vyhřívanou odsávačku takže vyměnit pár kondíku aniž bych zničil desku nebude problém.

(upravil e-man 18. 10. 2015 16:22)

Re: Sony TA-F319

Ahoj . Určitě je to slušný zesilovač , který si zaslouží servis/kontrolu stavu . Už jenom ten litý chladič ( ne plechové vlnky ) a zelené výkoňáky
ukazují , že vznikl v době "největší slávy analogu ". Nejsem sice servisák , které oslovuješ , ale něco jsem už postavil/opravil takže radu snad vypotím : vše je na tobě ,na tvé úvaze , znalostech a vybavení . Pokud disponuješ těmito třemi atributy , není , co by ti bránilo do toho jít . Je to klasický diskrétní konec , kde se kontrolují ESR kondenzátorů , ss napětí výstupu ,klidové proudy, odpor sepnutého výstupního relé a s patřičnou výbavou harmonické a intermodulační zkreslení ,ověření stability. Schéma a manuál snad někde bude - Elektrotanya apod. Zdar .

Příspěvky [2]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Sony TA-F319

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£