Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Nove domácí kino

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [10]

Téma: Nove domácí kino

Dobrý den.Chtěl bych si koupit domácí kino.Nějaké tipy? Mám max 15.000 kč.Nejsem audiofil☺ Kdyztak dejte rovnou link sem.

Re: Nove domácí kino

Celé kino, vč. přehrávače? nebo jen reciever s bednami? nebo jen bedny??? Tak či tak.... za málo peněz málo muziky. Tudíž bych se soustředil na tu limitní cenu, zašel do dobrého obchodu kde kromě rad, poskytnou i poslech případně přímé srovnání několika produktů. Osobně bych se za každou cenu snažil vyhnout plastovým bednám ikdyž to v téhle ceně nebude jednoduché. Kategorie o kterou jde je taková ta běžná klasika, takže přehled o tom co je a není dostupné zvládne udělat e-shopový srovnávač. Koukat to chce po parametrech a funkcích které dle vlastního uvážení využijete (nepřiplácet zbytečně za zbytečnosti), nenechat se okouzlit vysokými hodnotami výkonů reprosoustav a zesilovačů (většinou nejsou zcela nepřikreslené a reálné)... nebo...zkusit bazar... často to bývá ta varianta, kde za své peníze můžete dostat nejvíce!!!

Re: Nove domácí kino

Neco takoveho napr.ONKYO HT-S3705 černé V audio se moc nevyznám takže asi aio. Ale klidne když mi někdo poradí tak se nebranim to koupit po částech. Stačílo by mi kdyby to umělo přehrávat z usb..

(upravil ondra.klofat 31. 8. 2015 19:50)

Re: Nove domácí kino

http://www.czc.cz/onkyo-tx-nr535-jamo-s … 59/produkt  ... kupovat po částech asi nevyjde zrovna levně, tenhle setík za ty peníze by nemusel být špatná volba...sice tahle řada beden JAMO není zrovna nějak luxusní, ale osobně bych jí dal přednost před všemi těmi mini plasťáčky.

Re: Nove domácí kino

Díky za tip. Rad si nechám poradit.

(upravil stiglitz 1. 9. 2015 12:17)

Re: Nove domácí kino

Pamatuju, když jsem plastové bedničky ke kinu kdysi nahradil bednami k minisystémům, jaký to byl neskutečný posun. Tohle není top, ale za ty peníze...

Re: Nove domácí kino

Možná by mi stačilo i lepší stereo..Než 5.1 když říkáte,že to bude kepl

Re: Nove domácí kino

to záleží na tom, jaké pro to plánujete použití...

Re: Nove domácí kino

CHtěl bych to hlavně na filmy,občas hudba...otázkou je jestli oželit prostorový zvuk a vzít lepší stereo...tak Vám nevím

Re: Nove domácí kino

No, to záleží na osobních preferencích... Dle mého názoru je kolem multikanálových systémů moc velká bublina... Jistě efektně to funguje za předpokladu že je celý systém kvalitní, správně vyřešený v daném prostoru (což občas samo o sobě může být problém, a nesprávné umístění beden systém zcela degraduje) atd... pokud je něco z toho špatně, pak to bývají zbytečně vynaložené peníze, které nepřinesou kýžený efekt. Může se tedy stát, že výsledek bude lepší se stereo reproduktory než s multikanálovým systémem... na hudbu samozřejmě pouze stereo.

Příspěvky [10]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Nove domácí kino

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£