Téma: Výroba DPS

Ahoj,

už asi cca tři týdny mám u Kohoutů poptanou výrobu desek. A do dneška se mi ještě neozvali.

Posílal někdo v tomto období taky poptávku na výrobu desek? Dostali jste odpověď?
Já jen že nevím co se děje, jestli mám čekat další týden nebo nechat vyrobit jinde. Naštěstí na to nepospýchám ale nevím co se děje.

Díky.

Re: Výroba DPS

Zaveď fotocestu doma a máš klid... smile

Re: Výroba DPS

Mám kamaráda a ten mi desky ochotně udělá. Jde mi o to, že to je do jednoho projektu a jedna deska od Kohouta je již hotová. Tak jsem chtěl aby všechny desky byly pokud možno stejné.

Re: Výroba DPS

A volal si jim?

Web

Re: Výroba DPS

U Kohoutů jsem si nechal udělat desky akorát 1x a už nikdy více. Díry vyvrtané jedním průměrem vrtáku i když veškeré podklady měli k dispozici. Proti světlu byly vidět proleptané díry na větších plochách mědi a našel jsem i dva vlasové spoje. Myslím, že zde zvítězila kvantita nad kvalitou.
Zkusil bych to třeba zde: http://vyrobadps.webnode.cz/
Sice nemám otestováno, ale kolega si tam dává desky dělat poměrně často a zatím je spokojen.

Re: Výroba DPS

Bože to co je zase za sparchantělost? Člověk chce zkopírovat něco z jejich ceníku aby to sem vložil, a místo toho nějaký přiblbaný javascript mu zkopíruje nějaký reklamní žvást, přitom ten skriptík obejde i cvičená opice kliknutím na "zastavit provádění skriptů na této stránce", či jak se ten čudlík právě jmenuje ve vašem prohlížeči.

Pardon, ale musel jsem, tyhle debiliny mě silně vytáčí.

(upravil Dohnalik 18. 3. 2015 21:22)

Re: Výroba DPS

Celkem mě pobavily ty obrázky, kterou jsou nějaký prehistorický desky osazený ještě součástkama od soudruhů s 90° lomenýma spojema, který by se měly mezinárodně zakázat...tímhle bych se prost ějako firma nechlubil.

Abych nebyl furt ot, tak zkuste plosnaky.cz, sice nevrtají, ale ceny jsou super...

Re: Výroba DPS

Je to ok, včera se mi jeden z pánů Kohoutů ozval a desky budou během příštího týdne. Já jsem z Kohoutama spokojen. Jejich kvalita desek mi vyhovuje a ceny mají taky pěkné. Velká výhoda je, že jsou schopni dělat desky podle předloh v Amatérských rádiích.
Ikdyž někdy se trefím, jako zrovna teď, že mají, měli dovolenou a déle se neozývali.

(upravil orhore 19. 3. 2015 12:39)

Re: Výroba DPS

Hazys - Ne všechno jde zkopírovat. Co takhle použít tlačítko PrtScr a vložit do malování či jiného programu.
Dohnalik - Tak důležitá je cena a rychlost vyrobených plošňáku v dané kvalitě a né to co má na stránkách vyvěšeno jako animaci. Vyrábí z předlohy kterou mu dodáš ty a ne že by ti chtěl zkur*it plošňák záměrně smile

j_paseka - tak aspoň, že se ozvali. Snad to budeš mít ok.

Re: Výroba DPS

U p. Ráčka http://vyrobadps.webnode.cz/ si nechávám dělat DPS již delší dobu, mohu jen doporučit. Komunikuji vždy mailem, DPS mám většinou dřív, než mu dojde platba na účet, takže opravdu fofr. Jen škoda, že nedělá prokovy a nepájivou masku - třeba se k tomu časem probojuje smile Zatim jsem nějakou nekvalitní DPS nedostal a věřim, že nedostanu...

Re: Výroba DPS

orhore, všechno jde zkopírovat, zvlášť z toho jejich debilního webu, pokud tvá gramotnost u počítače nespočívá jen v sezení před fejcbookem (jak to většina mládežníků dneska bohoužel dělá).

(upravil orhore 20. 3. 2015 16:41)

Re: Výroba DPS

...

Re: Výroba DPS

Ak niekto potrebuje vyrobiť DPS môžte mi kľudne napísať, možno sa dohodneme ( cena začína na 300Kč za A4 panel a 75Kč za predlohu, ak budem robiť pre dvoch ľudí tak samozrejme ceny idú dole...).

Re: Výroba DPS

Hazys - co doporučuješ pro výrobu plošnáků doma fotocestou.

Re: Výroba DPS

Zkuste plosnaky.cz Má super easy web (přetáhnu soubor s PCB a všechno to udělá za mě), stojí to pár korun a pokud to člověk pošle ráno, tak to má doma druhej den smile S kvalitou jsem naprosto spokojenej.
http://ctrlv.cz/fHeq