Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Behringer ep 2500

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [5]

Téma: Behringer ep 2500

Zdravím. Mam dotaz ohledně zesilovače Behringer ep 2500. Vim není to žádny tahoun mezi zesilovači big_smile ale doma jeden takovy bohužel nefunkční mám. Chci se zeptat jestli se někdo nesetkal stim co se stalo mě. Stalo se tohle: Odehral sem snim večer v pohodě rano přidu chci ho zapnout zrazu menší rana ze zesilovače a smrad. V reproduktorech nebylo nic slyšet. Tak to rozdělam a čekam co z tama na mě vykoukne, ale ono nic žadne viditelne poškození kondiku aj. Bylo tam chladnějc možna až vlhko ale to za přičinu nevidim. zdroj je ok aspon si to myslim naměřene hodnoty jsou sice o +- 10V nižší ale beru že je to naprazdno. Každopadně zesak zapnu větrak se rozjede probliknou kontrolky ale když připojim vstup tak z reproduktoru se neozyva vubec nic. Tak jestli by někdo byl ochotny poradit nebo jak dale pokračovat budu rad. Díky

(upravil sagitarius 12. 10. 2014 11:45)

Re: Behringer ep 2500

Tak zdroj bude problém. Naprázdno by mělo být napětí naopak vyšší, ne nižší, navíc o 10V méně je dost. Dále je možnost, že nižší napětí je způsobeno velkým odběrem někde v obvodech, takže zdroj problému může být i jinde. Odpoj zdroj od ostatních obvodů a pak ho proměř.
Bohužel o kvalitě zdroje u Behringera si iluze nedělám, je to takovej výkonnější Genius.

Web

Re: Behringer ep 2500

Právěže při měření byl zdroj od všeho odpojeny.

Re: Behringer ep 2500

Poradím Ti . Zabal to a nechaj to niekomu kto ma aspon trocha páru o tom čo sa v tomto šasi skrýva. Podla toho čo sa pýtaš o tomto konci nemaš ani páru. K výsledku sa asi nedopracuješ.Neber to v zlom ale oprava pri takomto zosilňovači cez pismenka na internete nevedie večšinou nikam.

Re: Behringer ep 2500

A nehřeje se náhodou trafo? Kolik dává trafo ve střídavým? Při odpojených obvodech by ten zdroj měl dávat maximum vyfiltrovanýho U. Určitě ne o 10V míň.

Web

Příspěvky [5]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Behringer ep 2500

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£