Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Reproduktory » Logitech z-5500 prasklý subwoofer

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

Téma: Logitech z-5500 prasklý subwoofer

Zdravím chtěl sem se zeptat, nejsem žádný profík na audio a proto jdu smím dotazem zrovna sem. Nedávno se mi u sterea logitech z-5500 utrhla u subwooferu membrána tím pádem je subwoofer na vyhození ale přijde mi škoda dávat peníze za celej novej subwoofer. Nikde na netu sem nenašel origo samostatnej reprák jenom vždy celá bedna a tak by mě zajímalo zadali subwoofer od jiné značky se stejnýma parametrama a stejným výkonem bude pasovat do bedny od logitechu a zdali to bude fungovat tak jak má. Předem děkuju za odpověď.

(upravil rf 30. 6. 2014 18:51)

Re: Logitech z-5500 prasklý subwoofer

Zdarec, jednoduchá rychlá rada je, je-li poničený reproduktor, stačí jej odšroubovat - vyjmout, kouknout, co je na magnetu (je-li něco), změřit jeho průměr a sehnat na internetu náhradu. Osobně jsem s tímto výrobkem neměl tu čest, ale je-li požadavek si to celé zachovat, tak sehnat nový reprák do SUBwooferu. Podle rozměru SUBwooferu z internetu tipuji na 10", možná jen 8"  (tedy cca 255 nebo 200 mm). Jeden 10" - 8ohm 80W tu mám.

hraji na Yamaha DX – SY a Kurzweil ARTIS

Re: Logitech z-5500 prasklý subwoofer

http://www.tb-speaker.com/detail/1208_03/wt-644f.htm
toto je repro velmi blizke originalu, kebyze najdes nieco s rovnakymi rozmermi a podobnymi parametrami, tiez by to mohlo celkom fajn fungovat.

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Reproduktory » Logitech z-5500 prasklý subwoofer

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£