Téma: Bezdrátová myš s akumulátorem

Koukám po bezdrátové myšce s akumulátorem, abych se nemusel prudit s výměnou baterek. Dříve býval můj tip A4Tech G11-570FX, ale už se zdá být nedostupný, teď koukám po Bloody R3, ovšem recenzí na ni málo a zarazila mě jedna zkušenost na heurece s 3h výdrží. S A4 jsem nikdy neměl problém. Co doporučujete?

http://images.zbozi.cz/zbozi-images/532bfc3bbcb9837fbb190000.jpg

(upravil right13 21. 5. 2014 11:41)

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

A4 si kupujem raz za par rokov ku PC, dratove, sluzia vyborne, za malo penazi vela muziky.Mal som ku PC bezdrotovu logitechu ale tam som musel mesacne menit baterky pri kazdodennom pouzivani.

ku NTB som si kupil gigabyte M7800E  minuly rok v septembri a este som v nej nemenil baterky, pravda, nepouziva sa tak casto...

Web

(upravil KocuR 21. 5. 2014 15:05)

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

Ja mam M705 od logitechu, co sice nie je myska s akumulatorom, ale od kupy v novembri 2011 som vymenil len jeden z dodavanych AA clankov za druhy. Vzhladom na to ze myska sa da pouzivat aj s obidvoma naraz akosi nevidim problem s tym ze su tam klasicke AA clanky... Menit baterky raz za tri roky snad nie je az taky problem.
A len aby bolo jasno, ta myska je pouzivana pravidelne.

(upravil zuki 21. 5. 2014 20:27)

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

Provozuji (roky) Logitech MX620, Trust 15313 (MI-4910D) a pak dvě menší rok až 2 staré notebookové (nějakou Genius atd). Vždy na 2,5GHz a s výdrží 0,5-1,5roku na 1-2 ty nejlevnější baterky. Provoz takřka denně několik hodin... Vždy jsou to typy u kterých se výrobce chlubí velkou výdrží min 6-8 měsíců a více... Takže AKU neřeším, i když na něj taky fungují...

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

Pouzivam Logitech Wireless Mouse M235 uz 3 az 4 roky. Denne sa pouziva aspon 12 hodin. Baterku som menil po asi 1 a pol roku. Samozrejme treba kupit kvalitnu alkalicku do dialkovych ovladacov. Nie najlacnejsie hov*o...

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

mal som MX610, co je starsia verzia spominanej MX620, a uz ta myska mala brutalnu vydrz, ale s tou Marathonkou sa to neda porovnavat. Jednak ma niekolkonasobne dlhsiu vydrz a jednak receiver funguje lepsie, aj napriek tomu ze je mensi. Takisto lepsie reaguje senzor (ten uz bol zrejme lepsi aj u MX620), neosuchava sa pogumovanie po bokoch, je tam lepsie scrollovacie koliesko a lepsie slidery. Az na to umiestnenie senzora uplne skvela myska, vydrz rok a pol na jeden AA clanok a receiver bude fungovat aj s niektorymi klavesnicami, cize staci jeden na mysku aj klavesnicu. A na rozdiel od mysiek od A4 techu a trustu sa jednak velmi dobre drzi v ruke (mne) a jednak posobi ovela kvalitnejsim dojmom.
Zial ale po roku az dvoch treba ratat s nutnostou rozobrania a vycistenia mikrospinaca laveho tlacidla (neviem ci je toto vina Logitechu, tie spinace su Omron rovnako ako v G5, kde mi tlacidla funguju uz radu rokov bez najmensich problemov). Da sa to ale spravit bez poskodenia sliderov, co je dalsia skvela vymozenost novych mysiek Logitech.

(upravil peny 23. 5. 2014 17:36)

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

Tiez mam Logitech M705, vydrz neskutocna, predtym som mal nejaky gigabyte ale tam  vydrzali baterky cca 3-4 meisace, v logitechu mam 14meisacov a ukazuje vydrz este 75 % samozrejme to cislo je orientacne ale myslim si ze 2 roky vydrzia bez problemov, logitech  udava  vydrz 3  roky  , s lavym tlacitkom som mal tiez problem ale mys bola v zaruke tak som ju reklamoval, odvtedy bez problemov

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

Měl jsem (teda pořád mám) bezdrátovou Microsoft 2.0A, NiMH aku 1400mAh tam vydržely pár měsíců než se asi vybily samy o sobě, ale tento týden myš po asi 6 letech umřela. Step-up funguje, ale nekmitá oscilátor, mrtvý procesor, takže baterie tam teď vydrží hodně dlouho.

Re: Bezdrátová myš s akumulátorem

Ten Microsoft mám taky akorát v chodu ;o) Když se schová přijímač velikosti půlmyši, tak je to supr myš, padne do ruky, ne jako ty dnešní chrastítka..