Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [9]

Téma: SW výhybka

Existuje nějaký SW díky kterému by se z obyčejné studiové zvukovky (v mém případě [MOTU HD896) dala udělat výhybka pro aktivní řešení reprosoustav? Karta má základních 8 výstupů 8 vstupů. Moje představa je, abych do dvou vstupů připojil analogový signál, pomocí softwaru určil počet a parametry filtrů a po té odeslal na příslušné výstupy jednotlivých pásem. Stejně tak, aby bylo možné přehrávat i přímo z PC. Zatím jsem neobjevil SW, který by na toto byl praktický. Víte někdo o něčem?

Web

Re: SW výhybka

budeš muset mít 6 koncovejch stupňů a úspora je víš kde...

Re: SW výhybka

Pech.: Mám doma přezesilovačováno, takže tento problém neřeším.

Nikdo nic?

Web

Re: SW výhybka

Jako "master software" nevím, ale pro přehrávač foobar by tohle mělo jít řešit pluginem "xover" - http://sourceforge.net/projects/xover/

Možná máš tohle dávno za sebou, v tom případě jako bych nic neřekl:-).

Re: SW výhybka

KarelXth: Díky za tip. Už jsem na tento plugin kdysi koukal, ale převažně poslouchám z jiného zdroje, než je PC. Teoreticky by to šlo řešit přes jakýkoli multitrack nahravací soft, kdy se nechají nandat efekty a ekvalizace přímo na vstupní signál, ale to je nespolehlivý a má to zbytečně velikou latenci.

Web

Re: SW výhybka

VST virtual cable, ideálně i s ASIO.

Re: SW výhybka

http://wiki.jriver.com/index.php/Mixing

Re: SW výhybka

Mě by jenom zajímalo, na ce jo tak důležitá ta nízká latence při přehrávání hudby ze záznamu.

(upravil mechanik 3. 6. 2014 14:25)

Re: SW výhybka

Ja by som najväčší problém SW výhybky videl v tom ked sa nechtiac odpoji cinch medzi zvukovkov a predzosilňovačom a hlasitosť nebude na nule alebo medzi predzosilňovačom a koncákom a tak isto lupance pri vypnutí alebo zapnutí PC alebo predzosilňovača pri zapnutom koncáku. Pri PC by som sa tiež obával nejakej SW chyby kedy by tam mohol byť nejaky lupanec. Aj limitacia koncáku bude daleko nebezpečnejšia...  Lahko by sa tak dal zničiť výškač.

Příspěvky [9]

  Stránky: 1

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£