Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Behringer EUROLIVE B1500D

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

Téma: Behringer EUROLIVE B1500D

Dobrý den. Prosím o radu ohledně opravy aktiv. subbassu - zesilovač třídy D zapojen v můstku. Na jedné straně odešly koncove mosfety IRFB4227 tak, že se z nich staly vodiče GDS. Bohužel odešel i jejich budič IRS20955S, má skratované napájení. Chtěl jsem se optat, zda by někdo IRS20955S neměl doma na skladě, nebo jestli nevíte, kde ho koupit. Je možné, že by byl plně záměnný s IRS20957? Podle datasheetu by to mohlo být.
Děkuji za případné odpovědi a rady na co si ještě dát pozor při opravě tohoto zesilovače.

Re: Behringer EUROLIVE B1500D

Jestli jsem to dobře pohopil, tak 20955 se již nevyrábí, je místo něj náhrada 20957, který je běžně sehnatelný, např TME nebo Farnell. Zkoukl jsem datasheety, je to sobě dost podobné.

Re: Behringer EUROLIVE B1500D

Dobrý den. Mám na zdejší odborníky další prosbu a dotaz. V zesilovači je zřejmě špatný invertor, nemám do druhého zesilovače žádný signál natož opačný. Z invertoru už nic neleze, jenom do prvního zesilovače z pinu2 do pinu3 to ještě leze a z 5pinu už nic. Invertor je osazen IC Triple Inverter TC7WH04FK zde je datasheet www.media.digikey.com/pdf/Data%20Sheets/Toshiba%20PDFs/TC7WH04FU,FK.pdf  Nemá někdo zkušenost čím dostupným ho nahradit? Podobný problém s tímto zesilovačem se řeší na tomto odkazu: http://www.diyaudio.com/forums/class-d/ … -help.html  Děkuji za případné odpovědi a zde ještě přikládám hodně podobné schéma zapojení http://uloz.to/xcc9nHTk/svt-7-main-bd-pdf

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Behringer EUROLIVE B1500D

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£