(upravil Wema 27. 10. 2013 22:25)

Téma: Podstavce a stojany pod zadní efekty

Kluci, řešil někdo problematiku stojanů pod zadní efektové sestavy ? Myslím tím nějakou konstrukci, která je jednoduchá, nepřevrátí se a její podstava nezabere moc místa ? Řešil třeba někdo širokou trubku vysypanou pískem a podobné zvrhlosti ?

Třeba něco takového:

http://www.rozbaleno.cz/images/9a/04/CR … _AA6_1.jpg

Jak zaručit, aby byly stojany dostatečně stabilní ?

Díky za nápady.
Wema

Re: Podstavce a stojany pod zadní efekty

No, musíš mít dostatečně široké podstavce. Stavěl jsem je 3x, podstavce jsem dělal z dřevotřísky i  kovové a obojí bylo stabilní, nemusel jsem ani vysypávat pískem. Trubky, leštěné hliníkové bych ti mohl sehnat, délka něco kolem 30cm, to nevím jestli bude pro tebe dost

Re: Podstavce a stojany pod zadní efekty

Tak už mám naprosté favority .... pokud se nestane něco velkého v mojí kebuli, tak budou vypadat následovně

http://www.google.cz/url?sa=i&rct=j … 0824115856

(upravil sagitarius 28. 10. 2013 8:50)

Re: Podstavce a stojany pod zadní efekty

Zajsi do Bauhausu, přesně takový stojanový roury tam mají. Na obou sranách příruby na 4 šrouby. Stačí dole přišroubovat podstavec, nahoře bednu a máš to. Mají různý dýlky a různý povrchovky- bílé, hnědé, černé, chrom a zlaté.
Nevím k čemu jsou primárně určené, ale už jsem je tam párkrát okukoval a první co mě napadlo, že by byly dobrý na bedny.

Web

Re: Podstavce a stojany pod zadní efekty

Díky za tip. Do Bauhausu se zrovna moc nedostanu ... ale sám pracuji v OBI a tam tohle nemáme ... stejně bych to nekupoval. Netuším, jaká je cena, ale doma je snadné to vyrobit a určitě levnější .... navíc chci sladit povrchovku s bednama ... díky za tip ! Ať se daří .... !