Re: To zase bude agentů

Hazys: Je bohužel mezi nimi i jedn z mých bývalých kamarádů. S tou svojí strážnou věží ho totálně zblbnuli, že není schopnej zdravýho úsudku...peníze popůjčoval kde jen mohl, že prý je nepotřebuje...

Re: To zase bude agentů

Takhle zastavili kámoše - "Nechcete si něco přečíst?"
                                      - "Ne, tohle nečtu, čtu úplně jiný věci..."
                                      - "...a copak jste hezkého četl v poslední době?"
                                      - "Německý esa na střemhlavých bombardérech..!"
A měl klid!
Myslel jsem že mě to roztrhne!

Re: To zase bude agentů

little: Bohužel tu v naší rodině jednoho takového máme taky, takže to vidím z první ruky, a o to víc tyhle existence nenávidím!

Re: To zase bude agentů

Kolegu také navštívili Jehovisti.Nabízeli mu tu svou bibli,tak je odmítl se slovy:Díky,já už tady jednu mám.Na otázku jakou jim sdělil že satanskou...
Já měl štěstí na rozumnou ženskou.Byla s ní debata na úrovni a pochopila,že moje víra je neuchopitelná lidským systémem..

(upravil Kytka 5. 10. 2013 11:04)

Re: To zase bude agentů

Jo, tu bibli sem také přemýšlel, že jim ukážu. Kdysi sem si ji ze zvědavosti jako kluk, koupil někdy v roce 1991 ( vydával to Reflex, jo a satanista fakt nejsem smile )

Re: To zase bude agentů

http://www.videacesky.cz/skece/svedkove-yodovi big_smile

Tady často na parkovišti Globusu v opavě chodí cigoši a prodávaj "značkový" voňavky, ale ti jsou neodbytní. Jak jim hrozí že se ukážou cajti nebo maj špatnej den tak naskáčou do žigula a jedou vstříc zřejmě jiným lovištím. Ale normálně nepřijemní a strašně vlezlí hajzlové to jsou. Člověk je u kufru auta strká si tam věci z vozíku a příjde prostě k autu cigoš a začne vytahovat a prostě mu člověk musí říct tak minimálně 5x že nemá zájem až pochopí, že fakt člověk nemá zájem. Taký z nich čiší takový podivný neklid že vypadaj jakoby byli schopní bodnout kudlu do zad. Taky jsem zrovna vlezl do auta chystal se startovat a přišel mi ke dveřím jeden a ťukal na okýnko když jsem mu zavrtěním hlavy dal najevo že nemám zájem a díval se zrovna po rádiu ať nemusím na něho, koutkem oka jsem viděl, že tam stojí prostě dál. Stál tak asi tak minutu, pak nasednul už do osobami plně obsazeného žigula a odjeli.

(upravil MilanTuma 5. 10. 2013 15:35)

Re: To zase bude agentů

Škoda, že mi to malinko rychleji nezapálilo. Ve dveřích se mě ptal asi dvacetiletý jestli by mohl mluvit s majitelem elektroměru. Říkám, že není doma, přijde později. Asi minutu po odchodu agenta mi došlo, že jsem měl vytočit číslo ČEZu a předat to tomu mlaďasovi. smile Majitelem elektroměru je tuším ČEZ, ne vlastník objektu.

Parfémy: V Hradci Králové, ulice Čelakovského, tam rádi stávají studentky. Prochází tam hodně lidí a mají velkou šanci ulovit kupce. Nabízeli mi tam také trojkombinaci asi za 1200 či jeden za 500. Nakonec svým velmi flegmatickým přístupem protahující rozhovor, že já to nedokážu ocenit, nezájem koupě, atd, jsem dal 200,- za jeden, který mi byl vůní dokonce sympatický. Ale jinak na podobné nabídky reaguji slušně, klidně, ale také rychle. Nemá cenu si hnát adrenalin do krve.

A ještě vlastně i kabelovka. Volala mi cca 20-30 letá paní a ptala se mě nezajímavým a neuctivým hlasem jak po nějaké kalbě. Kolik, že můžu sledovat programů a za kolik. Tak jsem jí také odpověděl tím jejím nezajímavým tónem, že mám pozemní DVB-T, které je zdarma a rozloučil se. Asi vůbec netušila, že DVB-T je zdarma.

Re: To zase bude agentů

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Jehovist%C3%A9 doporučuji přečíst big_smile

(upravil sagitarius 29. 4. 2018 21:17)

Re: To zase bude agentů

Vzhledem k tomu, jaký zážitek jsem měl včera, musím otevřít toto 5 let staré téma a podělit se.
Mám v telefonu aplikaci na blokování nežádoucích hovorů, která je napojena na uživatelskou databázi asi 5000 nežádoucích čísel. V ní lze nastavit buď blokování těch čísel, nebo odmítnutí hovoru, nebo jen upozornění, a to s tím, že zobrazí o jaké číslo jde.
Všera jsme s kamarádem popíjeli hruštičku, když zazvonil telefon a na displeji červená ikonka (nežádoucí číslo) s nápisem "telemarketing". Jelikož jsem byl v dobrém rozpoložení díky hruštičce, řekl jsem si, že nejlepší obranou je útok stejnou zbraní, a hovor jsem přijal. Aniž bych pustil volající ke slovu, spustil jsem já:
"Dobrý den, dovolali jste se do Půjčovny prezervativů akciové společnosti, u telefonu ředitel společnosti Styk Pohlavson. Jelikož jste náš miliontý volající, připravili jsme si pro vás mimořádnou a velmi výhodnou akci- pokud si u nás zapůjčíte minimálně tři, maximálně dvakrát použité prezervativy, získáváte od nás úplně zadarmo roční poukázku na léčení pohlavních chorob zdarma. Pokud vás naše nabídka zaujala, obraťte se prosím na našeho marketingového specialistu z Japonska, pana Semenonasaku. V případě jakýhkoliv dotazů mne neváhejte kdykoliv kontaktovat".
Když jsem skončil, na druhé straně mrtvolné ticho (zřejmě restart mozku volajícího), a pak bouřlivý ženský smích a nic víc. Tak skončia moje obrana útokem.

Web

Re: To zase bude agentů

cool  A to jsi to měl někde napsaný, nebo jsi to valil z patra?

Re: To zase bude agentů

Fajne.... smile

Moje strategie su menej sofistikovane. Ked vola nejaka entita s financnymi ponukami, tak ju uzemnim odpovedou, ze: Ked je to kurva take super vyhodne, tak preco neinvestujes ty, ale zarabas si telefonovanim? aVacsinou to hned polozia. A dost pomaha po prijati takehoto hovoru rovno povedat, ze: Tento hovor je monitorovany a zaznam bude pouzity v pripadnom buducom sudnom spore. Na 95% zlozia ihned...

Re: To zase bude agentů

Na komerční nabídky reauguju stylem "podpantofla":O tohle se stará moje žena. A mám klid.