Téma: MDF

Pánové kde berete, pokud možno za slušnou cenu, MDF desky? Chystám se v blízké době na minimálně 2 projekty a potřebuju matroš. Moje "skladový" zásobu už se blíží nule.. smile Nejlépe někde v Brně...

Web

Re: MDF

Hele, další ze šalingradu smile
No, MDF měli za slušný v Bosonohách, a měli tam i HDF. Já teda raději HDF, je lepší. http://www.raj-dreva.cz/produkty/hdf-a-mdf-desky/

Web

Re: MDF

Kousek od.. smile
Vyzkouším je, díkec za odkaz.

Web

Re: MDF

Démos trade, a.s.

Re: MDF

Pánové, já teď v poslední době propadl vášni - překližka. Udělal jsem z ní kuchyňku pro prcka, teď se z ní budou budoavt schody do podkroví, knihovna bude další na řadě. Kupuju kazovou v Ploma Hodonín, ceny super... jen se musí při stavbě přemejšlet. většinou je kazová jedna strana nebo jsou tam lokální "CHYBKY"
vyjde levněj jak dřevotříska, povrch jen po vybroušení nalakovat...

Jo Šalingrad.... je nás tu vícero...

(upravil BlackRider 20. 9. 2013 10:15)

Re: MDF

Volal jsem pani do Raj dreva a byla mi nabidnuta cela paleta MDF, je to velkoobchod a prirezy nedelaji- nemaji ani masiny k formatovani desek.  Byl jsem odkazan na www.kili.cz tak to zkusim jeste tam.

Jinak to musi byt prave MDFka, nejlip se obrabi na CNC.. Taky jsem mel do prvniho prispevku napsat, ze budu potrebovat jen casti (prirezy) z celych ploten.

Web

Re: MDF

V Killi ve Slapanicich jsem bral MDF tak 5 let zpatky, plotnu narezou na kousky podle prani. Presnost dobra.

ruzne DIY repro

Web

Re: MDF

Tak tos mě dostal. Asi jsem si popletl odkazy, ale někde tam jsem bral HDF. Jenže už je to dýl a fyzicky kde to bylo si moc nepamatuju. Měl jsem za to, že to byl ten ráj dřeva. Už se mi to asi motá.

Web

Re: MDF

Tak nevím, v Kili mně borec řekl, že prodávaj celý plotny. Tak nevím, jestli se na mě nechtěl jen vykašlat (byl pátek, poobědě big_smile), nebo už přířezy zrušili. Zkusím se tam ještě stavit osobně, třeba to půjde lépe.. smile

Web

Re: MDF

Dej pak vedet jaks pochodil. Mate nejake zkusenosti z Hornbachu atd? Tam pry uriznout kolik clovek potrebuje, nemusi brat celou plotnu. Hadam ale ze cena bude vyssi.

ruzne DIY repro

Web

Re: MDF

V Bauhausech a Hornbaších jsou ochotní, ale co jsem před lety sháněl, tak měli pouze dřevotřísku... Jak zjistím další, dám vědět.

Web

Re: MDF

v okolnim Bauhausu, Baumaxu, Obi a Hornbachu (Ostrava, Olomouc) jsem s MDF neuspel, vsude jen drevotriska. Nakonec jsem skoncil u znameho stolare, ktery mi zajistil i dyhovani MDF.

Web

Re: MDF

prodejna v Ostrava -kunčičky různý tlouštky.

Re: MDF

Benazi - v Kuncickach to je ale nejaka drevovyroba nebo truhlastvi, ne? nebo se pletu a je tem nektery z vyse uvedenych supermarketu pro kutily?

Web

(upravil Benazi 23. 9. 2013 18:25)

Re: MDF

http://www.demos.cz/kontakty/provozovny.html
při zeptání na nařezání,odkážou na nějakou stolárnu v místě...

Re: MDF

Já kupoval MDF tady. Ale v Brně prodejnu nemají.

Re: MDF

Vyškov u Řícmanic cool
http://www.jafholz.cz/desky/mdf-desky/

Re: MDF

Jakou a kolik bys toho potřeboval ?
Mám nějaký desky ve skládku, tuším 18, 19, 28??? nevím tloušky co tam je, ale vím že je. Jestli Ti nevadí 60 km vzdálenost klidně napiš.

Re: MDF

Kany, mas popr nejake odrezky ktere uz neupotrebis? Spis na vetsi regal, celou plotnu nepotrebuju. Samosebou ne zadarmo.

ruzne DIY repro

Web

Re: MDF

Kany: no pokud BlackRider zaciná dělat ty 2p 15" + OSWG, tak toho bude potřebovat minimálně 1 desku celou smile a 18mm asi stačit nebude

Web