Re: bobobrod

Bobobrod byl o 2 roky mladší jak já, děti odrostou a může začít život "na plno". Bohužel některým to není dopřáno a je to smutné. Asi 2x jsem od něj koupil PS. Tu poslední transakci jsme společně dokončili, měl jsem nějaký dotaz ke schématu, ale už nereagoval. Vrtalo mi to hlavou, protože z jeho příspěvků je vidět, jak byl ochotný, vstřícný. A takových lidí je poskrovnu. Nyní už vím proč. Budiž mu země lehká a nebe milostivé. RF

hraji na Yamaha DX – SY a Kurzweil ARTIS

Re: bobobrod

Také se připojím do vlákna a rád bych vyjádřil upřímnou soustrast. Sice jsme se nějak neznali, ale dle všech příspěvků to byl dobrý člověk. V den, co jsem se to dověděl, jsem si na znamení úcty zapálil svíčku a poslouchal hudbu na zesilovači z elektronek - jeho oblíbené součástce.

Re: bobobrod

rf napsal:

děti odrostou a může začít život "na plno"

Žije dál ve svých dětech, syn letos promoval na ČVUT- FEL, dcera se letos dostala na veterinu ..

Web

Re: bobobrod

Je mi to líto...upřímnou soustrast...
Je to zkurvená nemoc, která si vybírá ty lepší z nás.

Re: bobobrod

Bobobrod: Čest Tvé památce. Ať Ti to v tom křemíkovém a lampovém nebi pěkně hraje...

Zarmoucené rodině a všem pozůstalým tímto vyjadřuji svou upřímnou soustrast.

Re: bobobrod

Nepoznal som ho osobne, ale ako člena fóra som ho mal rád, pretože bolo z neho cítiť tú správnu človečinu.
Je mi ľúto, že musel odísť...

Re: bobobrod

Upřímnou soustrast celé Rodině a všem Příbuzným přeji.

Re: bobobrod

Taky se dodatečně připojuju k vyjádření soustrasti Rodině a všem blízkým i vzdáleným..
A přidám vzpomínku.
Před rokem a půl jsme se s e-manem pár dní před silvestrem vydali z královéhradecka směrem na Uherský Brod, zkouknout a poslechnout si Bobovy lampáče. Přivítal nás srdečně, pozval na kafe, pokecali jsme a pak jsme si to už šupajdili do poslechovky. Tam jsme obdivovali Bobovy zesíky, jak pushpull s PCL86, tak s GU29, který mě překvapil projevem, tak i hřeb odpoledne, flaškostroj s RD200B. Posluchat the Wall přes tenhle zesilovač byl fakt zážitek. Bobo byl jeden z mála lidí, se kterým jsem si fakt podnětně pokecal o lampách. Byla s ním sranda a řekli jsme si, že až dostavím lampáč, dovalím ho na poslech.. to už jsem již nestihl. sad A teď to hlavní, prozradil mi pracovní body toho flaškostroje s RD200B a vlastně rámcově celé zapojení, tak kdyby jste měl někdo vážný zájem, mailem zašlu. A přidám kontakt na jednoho zdejšího člena, který ho už staví a má ode mě info.

Web

Re: bobobrod

ukořistil jsem nedávno 2 kousky RD 300. myslím, že z nich něco postavím. a Bobo mi to bude pěkně shůry kontrolovat.

Re: bobobrod

Na hřbitově, při spouštění rakve mu RD200 zahrály, naposled.. oblíbený jazz.

Web

Re: bobobrod

Škoda každého mladého života a zvlášť takého šikovného. Česť jeho pamiatke.

Re: bobobrod

Ahoj audiowebe,
zjistil jsem, že jste tu na fóru taťkovi udělali pěkné rozloučení, díky za něj. Společně s reeb jsme na pohřeb dali dohromady jeho RD200, hrál tam jazzík z CD a taky jsem oprášil gramec a Louis Armstrong mu tam zazpíval "You will newer walk alone" z černé desky. Přiznejte se, kdo z vás to má? wink

http://borys.zaridi.to/obrazky/P7220188.JPG

Pokud jste s taťkou obchodovali - ozvěte se, máme plný barák elektronek, tráfek, malých i velkých kondíků a podobně, postupem času to budu rozprodávat. Zůstalo po něm i spoustu schémat a know-how, kdyby to někomu pomohlo a chtěli jste v jeho práci pokračovat, rád poskytnu materiál.

Re: bobobrod

Tak to je důstojný pohřeb, smekám.

Re: bobobrod

Ač jsem bobobroda neznal osobně, je mi z toho smutno. Upřímnou soustrast pozůstalým a odpočívej v pokoji...

Re: bobobrod

Tak jak jsem měl možnost se s ním setkat často jsem pak na něj myslel . Statečný v nemoci , velmi znalý a dělný elektronik , přátelský a skromný člověk . Všem nám chybí .

Re: bobobrod

Také se musím připojit s upřímnou soustrastí jistě dobrému elektronikovi a asi fajn chlapovi. Ať to hraje navždy.
sad

Re: bobobrod

Moc príma chlap, nestalo se, že by mě nepozval domů, neuvařil kafe a nepřidal talíř vlastnoručně napečených buchet. Jezdil jsem k němu pro běžné i speciální jfety, jak 2SK170, tak 2SK389-dvojfety co používal Denon a další.
Měl jsem to k němu kousek do Uh.Brodu, takže jsem tam byl poměrně často-i s tím jedním okem jsem ho nikdy neslyšel si postěžovat nebo naříkat nad osudem. Já mám v hlavě něco podobného, i když ne tak nebezpečného, ale takhle statečný tedy nejsem, to tedy ne.
Čest Tvé památce, chlape - ať Ti to tam nahoře hraje.

Web

Re: bobobrod

Byl to jistě príma chlap, osobně jsem ho neznal, moc mě také mrzí, že odchází takvýto odborníci, kteří jsou ochotni se rozdělit o zkušenosti.
Na Aukru měl svůj obchod, leč část transakcí již zůstala nedokončena. Je tam z tohoto důvodu i pár negativních referencí. Já jsem také vydražil pár elektronek a již jsem je neobdržel, je někaká šance to dotáhnout ?

Re: bobobrod

Napiš jeho synovi, zde borys.

Web