Re: Očista jater a žlučníku

to je zase diskuze..vraj kamene big_smile:D

Web

Re: Očista jater a žlučníku

redyuri: big_smile
Microlan: kazdy sveho stesti strojvudce... Ver mi, ze jsem si se zlucnikem, zlucovodem a kameny uzil svoje, ale tuhle "kuru" bych neriskoval ani jednou, natoz pak 9x ... na to sem mam prilis rad a neminim si ze strev delat tobogan

Web

Re: Očista jater a žlučníku

Zorg : Trochu jsme si nerozuměli. Já jsem měl na mysli faktory, které ovlivňují vznik (patogenezi) žluč. kamenů. A mezi ty patří (u žen) gravidita a také klimakterium.. Snad aby sis o tom něco přečetl..

ad URSOSAN : Jde o druh žluč. kyseliny nikoliv prasečí enzym. Podrobnosti viz zde www.sukl.cz/modules/medication/download.php?file=SPC94485.doc&type=spc&as=ursosan-spc

Ad olej. kůry : Jde o poměrně kontroverzní záležitost. Je ale zajímavé, že tento postup je doporučován i v literutuře, zejména ruské.

Re: Očista jater a žlučníku

Rozpustí mi kameny, když dám večer deset škopků?

Re: Očista jater a žlučníku

pzwak

Jak říkáš, každý sám je strojvůdce... Jen jsem tu na to náhodou narazil, tak mě nedalo se nepodělit o zkušenost. Každý tu zná anatomii reprobeden, zesilovačů ..., ale vlastní těla si opravit neumíme smile

stiglitz:

Když budou zezplzně, tak určitě

Re: Očista jater a žlučníku

stiglitz: asi těžko  smile

Dalča: ten tvůj termín "sračkobudič"  mě dostal. Je vidět postižení profesí.

Já odbočím. Nemáte někdo nějakej recept na dnu? Třeba Dalča jako "chemik"  nebo Benazi jako alternativní?
Ono to spolu dost souvisí. Ale ne to co jsem si přečetl na netu.

Re: Očista jater a žlučníku

BFU43: pravdu díš, vycházel jsem mylně z informace mi podané při předepsání a to jsem byl po ERCP čili lehce mimo. To mě ovšem neomlouvá sad Podle dostupných informací se vyrábí synteticky, jen na východě (čína, vietnam, korea) ze žluči medvědů ... takže žádné prase, ale medvědi. Jinak v tebou uvedeném dokumentu se přímo píše, cituji: Podmínkou úspěšnosti léčby je funkční žlučník a přítomnost čistých radiotransparentních cholesterolových kamenů, jejichž průměr nepřesahuje 1,5 cm... takže relativně menší kameny, které jsou radiotransparentní, tedy zcela nekontrastní v RTG poli a tudiž ještě nekalcifikované. Těch je ovšem bohužel menšina. Pro mě byl URSOSAN indikován jako prevence, v dávkování mnohem menším než je uváděné v odkazu. Zatím to funguje.

Web

Re: Očista jater a žlučníku

Dna - to jsem myslel, že se zblázním!!! hladinu kyseliny jsem podle odběrů krve měl kolem 250-ti, kritická je něco přes 400, nebo 450.
Šel jsem ze záchvatu do záchvatu.
Hlavně proboha nedržet dietu! Když cítím, že něco bude, vypiju pět, šest piv, a pár panáků, nejlíp vodku. Lékař by se zděsil, ale ono to funguje. Asi alkohol v krvi napomáhá odbourávání krystalků tý KM.
Jinak medikace spočívá v klasice, Allopurinol, který mi přijde lepší než Milurit, a navíc, pokud se něco blíží, a nemůžu lejt, mám Indometacin, jsou to čípky. Zabírají, ale hned po prvních náznacích!
Jak se to rozjede, třeba v noci, což bývá, nebo bývalo často, pak preparát Colchicum Dispert. To je něco z Ocúnu. Pak dostaneš gardovou sračku. Ale jsi za vodou.
Dobrý je, zjistit, co to spouští. Já jsem dost chlastal mlíko, mlíko jsem měl rád, a pil jsem ho na litry. Ale taky jsem měl záchvaty. Pak jsem nějaký čas mlíko vůbec. No a jednou jsem přišel domů, vypil krabici mlíka a bylo to hotový. Záchvat, a od tý doby jsem si několikrát ověřil, že to podělaný mlíko to spouští.
Hele, hlavně si nenech od "doktorů" a na netu navěšet na nos takový bulíky, že máš držet dietu. já jím všechno, a primářka revmatologie, kam docházím na kontroly, mi řekla, že bezpurinová dieta neexistuje. Dej si co chceš, a chlastu se neboj!
Jenom vysleduj, co to spouští.
Lidi pošli do háje, oni si zpravidla myslí, že jsi hovado, který se přežírá.
Jestli Ti mé ztřeštěné rady pomohou, budu rád. Já už neměl záchvat tak tři roky.

Re: Očista jater a žlučníku

Teku, na dnu zkus Chloretabs od Finclubu: http://eshop.finclub.cz/ostatni-specialni-produkty/
doporučil jsem ho kolegovi a slavil úspěch. Hlavně hodně pít (minerálky, džusy), ta řasa se nacucává, vodu potřebuje, jinak dehydratuje organismus. Maká to podobně jako alopatické šmejdy (čistí střeva), ale je to mnohem lépe snášitelné. Dále se na dnu doporučuje přidat Betutabs (na činnost ledvin) a Betamax, pokud mi neutekly nějaké novinky. Je to relativně drahé, ale funguje to.

Re: Očista jater a žlučníku

Stiglitz, Otas: diky kluci za zajímavý postřehy. Sice to odporuje všemu, co jsem četl (Stiglitz - alkohol je přeci přísně zakázaný a mlíko doporučovaný )    Já držim přísnou dietu jako blbec, žeru  Chlorellu a piju zelenej ječmen, beru Milurit 300. Fakt je, že od druhého záchvatu asi před půl rokem, jsem záchvat neměl. Ale hodnoty mám kolem 450-470 pořád. Můj problém je, že málo piju.
Asi s tebou stiglizi na nějakej škopek zajdu    smile   .

Re: Očista jater a žlučníku

tek, : až budeš mít problém, zkus se vykropit. Uvidíš! Ale mlíko to spouští, mě tedy určitě.

(upravil Benazi 28. 1. 2013 22:16)

Re: Očista jater a žlučníku

kámoš dnes byl na diagnostice:nějaký nový přístroj oberon.předpokládám asi tohle.
http://www.oberonic.cz/oberon.html
poslal ho tam specialista, revmatolog,už si nevěděl rady, vyčerpal všechny léky dostupné u nás a nič!!má podezření že je zasrán parazity, co způsobují záněty v těle.

Re: Očista jater a žlučníku

kkkuurva bebazi, toto je na bloudivý balvan 2013 big_smile:D:D:

Přístroj funguje podle principu zesílení iniciovaných signálů s desintegrací metastabilních struktur. Ovlivněním externích elektromagnetických polí ztrácejí magnetické momenty molekulárních proudů v přidaných centrech nervových buněk kortexu svou původní orientaci, což má za následek chybné vybavení vířivých struktur delokalizovaných elektronů, čímž vyvolávají nestabilní metastabilní stavy. Desintegrace těchto stavů působí jako iniciovaný signál. Vyjádřeno fyzikálně je tento přístroj systémem elektronického oscilátoru, který kmitá odpovídající vlnovou délkou elektromagnetického záření. Kdy jeho energie je adekvátní s energií odbourávající dominantní vazby, které udržují strukturální organizace biologických objektů v řádném stavu. Přístroj umožňuje vyvolat bioelektrickou aktivitu mozkových neuronů, pomocí této aktivity v pozadí je možné zesilovat selektivně signály, které se oproti statickým proudům dají těžko rozpoznat. Informace o specifických temporálních stavech orgánů a tkáních jsou shromažďovány na basi nekontaktního triger senzoru, který byl vyvinut pomocí moderní informační technologie a mikro ultrazvukových okruhů. Tento senzor odkrývá těžko zjistitelné fluktuace signálů, které vyfiltruje ze zvukových projevů polí a konvertuje do digitální sekvence, kde jsou ošetřeny pomocí mikroprocesoru a pomocí interface kabelu přeneseny do počítače.

Web

(upravil Benazi 28. 1. 2013 21:20)

Re: Očista jater a žlučníku

nevím,nějaký přístroj oberon.víc nevím,za 10 dnů bude zpráva .
zatěžová diagnostika oberon.

(upravil Dalča 28. 1. 2013 23:03)

Re: Očista jater a žlučníku

tek
Dna je prevít.
Blbý je že kyselinu močovou si sviňa tělo vyrábí samo, a je toto schopno provádět téměř z libovolných surovin, co se potravin tejče.
Tzn žer a pij to, co ti nevadí.
Jsou lidi, co přepísknou maso a jsou v kýblu , otoky, imobilita. jsou lidi, co maso žerou jak nezacpaní a nemaj problém, chraň ruka boří jít do alkoholu. Každýmu ta spolana, co má s vobě pracuje krapet jinak.
V okamžiku, kdy to kyselina močová začne krastalizovat (zvláště tam, kde nemá . klouby) je to v prdeli, páč příčinu krastalizace neodstraníš nikdy (prostě tam jsou vhodné podmínky), takže máš 2 možnosti. Sanžit se držet kyselinu močovou na co nejnižší hladině (např nepít to mlíku a podobný věci)
Ona ta mrcha totiž vzniká rozkladem potravy, dále rozkladem tvých vlastních odumírajících buděk, nehledě ktomu, že si ji tělo ochotně syntetizuje pro vlastní potřebu. Ona je totiž i solidní antioxidant.
Dobře fungující tělo si hladinu udržuje na potřebný úrovni, přebytek se vychčije případně to nějaký breberky sežerou a vyrobí z toho dusík, čpavek a CO2 (pak nemaj ty prdy smrdět, že).
Blbý je, že se čistá špatně rozpouští ve vodě, a eště hůř v kyselým prostředí (proto se v ledvinovejch šutrech najde dycky slušný podíl KM) pokud je blbá konstalace, je tělo v pasti. moči je málo, je hodně kyselá a KM se tímpádem nemůže vyloučit.
Proto se na dnu doporučuje dodávat tělu dostatek tekutin (ne se ožrat do bezvědomí, ovšem)
Tzn pokud máte moc KM, dieta pomůže jen a pouze, pokud jí většina vzniká rozkladem žrádla.
JENŽE pokud máte nadbytek KM díky vlastní krapet přehnané syntéze, je dieta úplně na prd.
No a když vázne její vylučování, dieta taky moc nezabere.
Na dnu pomůže každýmu něco jinýho, je to dlohodobej proces a nikdy nebudeš už 100% zdravej.
Vždy není na škodu hodně pít, snažit se vyhejbat tomu, co ti nedělá dobře, vyvarovat se prochladnutí končetin - snížení teploty podnítí růst krystalů) Při problémech pokud možni nehejbat s postiženým kloubem (no a ono tohle každej ví, kdo zažil).
Z alternatovní metod pomůže vše, co má tendenci podporovat 1) méne kyselá prostředí v moči a v krvi 2) to co stabilizuje organismus, tj uklidní přemíru syntéza KM, 3)teplo, teplo a zase teplo 4) snažit se tělu dodávat dost antioxidantů (to se dobře říká a dost blbě provádí) 5) bylinky a zelenina, která má uklidňující účinky nemůžou škodit. Meduňkou počínaje a moderním aloe vera konče.

(upravil sagitarius 28. 1. 2013 23:07)

Re: Očista jater a žlučníku

Buď v klidu, ten přístroj dost důvěrně znám, neboť moje sestra se zbláznila a koupila si ho. I s úrokama na půjčce ji to vyšlo na 300 litrů [byl to jeden z prvních modelů, ještě za draho]. Hádejte, za kolik je v tom součástek? Tak za čtyři kila! Kdyby šlo zkopčit ten PIC co v tom je, tak je ze mě za chvíli boháč . tongue

Web

Re: Očista jater a žlučníku

To samé je i zapper, blbý generátor s PIC za 17000. Tam je to alespoň jednodušší, frekvence jsou známé tak nebude velký problém to udělat.

(upravil Benazi 29. 1. 2013 8:13)

Re: Očista jater a žlučníku

nejvíc mne fascinuje, že doktoři máfie v bílém, si tákovýma sračkama projdou skoro všichni.jo ti se boji o svý zdraví...Pochybuji že ho někdo viděl měl a koukal dovntř, je na trhu 4 roky plasmový generátor rpz14(světová špička.) nikdo neví  že něco takovýho vůbec existije. kečáš bláboly...  i doktoři prý na to chodí, protože jejich medicína stoji za hovno.doba jde dopředu přeci a zůstat jen u bylinek je dosti slabé...to bylo platné za dob babek našich. doplnujicí kůra..
shrnutí:,               1zátěžová diagnistika oberon

             
likvidace bazmeků: 2,plazmový generátor rpz14
Plazmový generátor RPZ 14 je frekvenční generátor české výroby, který využívá princip bezkontaktního přenosu frekvencí k likvidaci mikroorganismů (viry, plísně, bakterie).
pukud vím není léků učinných na tyto bazmeky. antibiotika tě šežerou a namnoží plísně...ženy znaj..i chlapi.chceš si mplasmkout a ejhle...kypající hnuj z mezinoží...neskutečný koloběh gynekolog /plný stav objednávky na dlouho vyprodány...uspešnost žádná /gynekolog narvaná peněženka lyžovačka alpy...soukromý vrtulník, atd..
jinak doktora zajímá jen pojištovna platba, ne tvé zdraví...
http://www.youtube.com/watch?v=PGVdNQJ2Ei8
jinak ber nebo neber,každý odpovidá za svý zdraví.
co se týče dědičnosti, je to celkem jasné,co má matka to maš i ty ,matka placenta plod.

Re: Očista jater a žlučníku

benazi nás baví, lepšie jak TV H@vna big_smile

Web

Re: Očista jater a žlučníku

Vidíš, vykašli se na studium, slep si nějaký fakt hustý osciláror s dvěma 555 a pouštěj do pacientů frekvence...

Web