21

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Po zmáčknutí F5 je to funkční - Pěkné to je. ( Firefox)

22

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Antonio je to fakt pěkný! A taky musím poděkovat, že si zrušil to červený písmo smile

23

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Tak ovšem Toníku, tohle je paráda. Pokrok v rámci mezí a jak to hnedka vypadá pěkně. Chválím a děkuju!

24

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

jo ted je to moc pěkné,hlavně ty avatary ted vynikly

25

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

hned se na to lépe kouká..

26

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Jo, souhlasím, tahle změna tomu dodala ten správnej vítr smile
Jen to schéma toho transiwattu na pozadí mě rozčiluje, protože když odpovídám pomocí "Rychlá odpověď", tak na mě kouká T404 a půlka grecu lol

27

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Taky se mi to líbí smile

hue hue hue

Web

28

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Proboha !!
Teď sem zjistil, že audioweb má taky nějaký normální vyhledávání: http://www.audioweb.cz/search.php?advanced=1 (Odkaz v tom sloupci vpravo, někde dole)
Antonio, dej aspoň prosímtě odkaz "rozšířené vyhledávání" sem: http://www.audioweb.cz/search.php. Takhle jsem si tu dosud připadal bez toho pořádnýho vyhledávače jak v primitivstáně, a on tu ten pořádnej vyhledávač byl asi celou dobu, jen pěkně schovanej.

29

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Na mobilu žádný F5 nemám. Pruh reklam a pak fórum.

30

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Jan16: Ale on tam ten odkaz je! V té tmavé liště vpravo "rozšířené hledání" hned pod tlačítkem soukromých zpráv.

31

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

konecne pekny obrazky na audiowebu:
https://lh6.googleusercontent.com/-ZcNH … dioweb.jpg

32

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Pěkné!

33 ...editoval cestmir (17. 1. 2013 20:43)

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

@Antonio: existuje triviálna metóda, ako zaručiť korektný reload kešovaných zdrojov po takýchto úpravách pre všetkých návštevníkov. Stačí CSS/JS/statické obr. odkazovať v zdrojákoch stránok s nejakým parametrom - typicky, centrálne inkrementovateľné číslo revízie, napr. /css/default.css?54. To potom stačí po každej významnejšej aktualizácii inkrementovať o 1 a netreba všetkých húfne odkazovať na F5/Ctrl+F5.

34

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

cestmir: Stačí v tomhle případě to udělat pouze v style/Oxygen/Oxygen.php?

<?php

$forum_loader->add_css($base_url.'/style/Oxygen/Oxygen.min.css?1', array('type' => 'url', 'group' => FORUM_CSS_GROUP_SYSTEM, 'media' => 'screen'));

?>

35

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

MethMan napsal:

Na mobilu žádný F5 nemám. Pruh reklam a pak fórum.

..na tabletu ten samý problém, chybí F5. Sloupec reklam nad forem lol

36

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

A taková ta točatá šipka nefunguje stejně jako F5?

37

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

lízt na fórum z mobilu... dyk tam se přímo ukrotně blbě píše, zvlášť na těch s kapacitní malou obrazovkou...
Já sem lezu dycinky jen z NTB... a mám klid a F5 na svým místě!!!

38

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

@Antonio: no ak sa tie ostatné (pun_bbcode, pun_poll, pun_pm_notifier) často nemenia, alebo v nich nie je nič podstatné, tak stačí...

39

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Zobrazení v mobilu nemám jak otestovat, do toho vůbec nevidím.

40

Re: Nekorektní zobrazení audiowebu

Jak jsem psal vejš. Stačí zmáčknout točavý a minimálně v opeře se to načte už dobře, případně znovuotevřít prohlížeč bez historie.