Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 3)

Audioweb.cz » Dílna » nářadí

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 48]

Re: nářadí

2 jean ... puč to nějakýmu blbečkovi a uvidíš jak s ní zatočí. Znám lidi, kerý ráčnu normálně používaj jako kladivo, bys jim pučil náčiní za 5000,- ??? smile

Web

Re: nářadí

Túto kľudne môžeš použiť jak kladivo, keď sa nezničila pri povoľovaní kolesa z autobusu smile. Ja náradie požičiavam len dobrým kamošom a aj to len určité kusy, ja som si naň (na väčšinu) totiž ako študent musel vždy najprv našetriť sad.

Re: nářadí

2hehe
to jsi pěkně blbej...racna od wurtha stoji kolem 1200,.cesk.korun.....hehe))

Re: nářadí

Dokken, wurth iste robí len jednu račňu však? A platil ju SPP tongue. Hádam si nemyslíš, že keď mám tri gola sady, žeby som si kupoval extra račňu...

(upravil PavelTl 22. 9. 2007 10:57)

Re: nářadí

Já tu mám tři golasady Tona a ta nejstarší je starší než já. Má ještě jednostranou ráčnu s přesouvacím trnem pro změnu směru otáčení a občas i používám i s 1.5m dlouhým násobičem síly (vodařská trubka). A pořád ještě běhá krásně.
Několik různých sad klíčů taky od Tony a šroubováky a elektronářadí od Narexu. Akorák siky jsem kupoval Würth a nějaký kleště mám od Zbirovie. Sice občas něco ztratím ale ještě jsem nic nezničil, jen elkronářadí ale to spíš vlhkostí v dílně.

Za to brácha si vozil nářadí ze supermárketů a po jejich zničení si je chodí už raději půjčovat. Taková vrtačka za 300,- mu vydržela na stavbě asi měsíc a zbytek musel dodělat Narex.

Edit: Taky mám v sadě šroubovák s bity (výměnný hroty) ale ten nepoužívám, protože se s ním moc často někakam nedá dostat, tak když už mám sadu normálních tenhle používám jen vyjímečně.

Re: nářadí

hm, račnu od wurthu som poslal do oceľového neba pri oprave žigulíka smile
inak jean, budúci týždeň máš doma disk, včera došiel konečne do Brna

Web

(upravil dokken 22. 9. 2007 13:10)

Re: nářadí

2redyuri
Bullshit,za  svou 6 letou praxi jsem nevidel znicenou racnu od wurtha,to pekne kecas,pokud nemas silu jak kingkong :-)pokud tam neco odejde tak vnitrni segment nebo pruzina,to se ale resi opravou na miste..2 min prace.
2jean
kdyz nespecifikujes velikost racny,pravdepodobne pises o klasicky 1/2" racne....a ta stoji jak jsem psal.

...jinak,pac ted mi je to jedno uz,wurth nema svuj vyvoj,bere si od ruznych firem to the best...takze pulpalcovka klasik racna je Facom:
http://www.pro.facom.fr/CatalogueGenera … AT-05.aspx
wink

Re: nářadí

Znem nektery opravare, ktery na racnu nasadej jeste metrovou rouru a snazej se povolit zarezly srouby. Takovou namahu bezne racna nevydrzi, na to je potreba bud nahrat autogenem nebo pouzit trhacku.

(upravil jean 22. 9. 2007 12:59)

Re: nářadí

Redyuri, ty musíš byť silný típek smile, my sme na tú račňu dávali metrovú rúru a prežila to. A ty si dokázal zničiť aj vrtačku od DeWalta. Dokken toto je 1/2 palec, profi rad, 10rokov záruka, kúpené pred cca 6 rokmi, pre bohatú firmu, na ktorej sa priživovali všetci obchodníci zo Slovenska. Stačí smile? Na tej stránke je račňa s 2 ročnou zárukou, tú doživotnú asi treba 3x zaplatiť, aby sa to oplatilo, hi.
Dík za disk, potom ešte napíš koľko zaň.

(upravil dokken 22. 9. 2007 13:05)

Re: nářadí

2Halen
koukam tady je kazdej odbornik,rikam ti ze praskne metrova trubka,nebo s 90% ten sroub,vykovana racna 1/2" od wurtha ne...myslim tim madlo racny,ten vykovek.....nerikam vnitrni segment,tam jsou pulmilimetrovy zoubky a kazdej kdo ma stredni skolu si odvodi,co ty zuby muzou prenyst za sily a co uz ne...

(upravil redyuri 22. 9. 2007 14:36)

Re: nářadí

dewalt nevydržal 6 hodín v kuse (doslova, horel termín ) vàtať do muriva, spálilo sa vynutie :) priznávam, bolo to toto leto počas najteplejšieho dňa, v bezvetrí, na slnku :) v ten deň som na stavbe vypil 10 dvojlitrových fliaš budiša.
mno a tá račna nevydržala na pomocnej metrovej páke pri povoľovaní skrutky s pevnou násadkou sme roztrhli násuvný bit, ten bol ale čínsky... nakonec sme tú skrutku povolili chemicky :)

edit: hej, vnútorné zúbky, ničmenej moja račňa to nebola :)

Web

Re: nářadí

normalni rozumne uvazujici clovek neda  nonstop 6 hodinovej zahul jakymukoli elektrickymu naradi,tady si tu hojnost smajliku spis smeruj na sebe....

Re: nářadí

nasledujúce dva dni to číňan vydržal wink

Web

Re: nářadí

jezis tak jooo,to je takovy placani do vetru...me to vydrzelo...informacni hodnota tvy pseudo zkusenosti je nulova..komu to co dá,ze ti cinan vydrzel a dewalt ne.........???

Re: nářadí

Tak kluci, kdo z Vás ho tedy má většího?

Re: nářadí

Ja mám malého, navrhni inú súťaž sad

Re: nářadí

Já taky, ale vůbec mi to nevadí. big_smile

(upravil Halen 22. 9. 2007 17:22)

Re: nářadí

Boha, nemyslel jsem, ze prdne nasada od racny, ale ze se strha vnitrni mechanismus. BTW, myslim ze jsem mel s tou metrovou trubkou pravdu smile Na trhani sroubu se proste racna nepouziva, howgh. Srovnani snese i vobycejna Narex rozbruska vs Black&Decker ... Hadejte ktera jeste porad funguje bez poruchy a ktera uz je na onom svete.

Jeste mensiho ho mam kdyz vylezu ze studeny vody !

Re: nářadí

2Halen
myslim ze u wurtha furt nabiraj smile

Re: nářadí

Každopádně mám nějak zafixováno, že na utahování/povolování velkou silou nebo "násobičem momentu" se nepoužívá ráčna, ale vratidlo.
http://www.tona.cz/cesky/vyrobky/?langu … table=1255

Příspěvky [21 až 40 z 48]

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

Audioweb.cz » Dílna » nářadí

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£