Re: Tak mi došel ten rodek

kristova noho......
sinclair ví vše big_smile - kýblíčky tam sou Jun Fu, a trandy TIP35/36 big_smile zítra vofotim uplně všechno

Re: Tak mi došel ten rodek

A seš v píči. Slož to, zabal to a pošli mi to. Ani to nestartuj, natož tak "potrápit". To někdo dal do kupy jen provizorně, aby to nějak hrálo a pak odešlo až novému majiteli v pazourech.
Adresu Ti dám do mailu.

Web

Re: Tak mi došel ten rodek

sinclair: víme smile ne tak hrr, zesík se bude možná odesílat prodejci zpět.....

Re: Tak mi došel ten rodek

To není ten Rodek, co jsem znal viděl já. Alespoň zevnitř ne.

EDIT: Teď koukám, že te je 2100, já viděl 280i zevnitř a svojí 480i.

2CrashPC: Od kohos to koupil? Tohle se mi ještě nestalo. Moje koupě nenesly známky vloupání... Většinou ani otevírání (zakapené šrouby, bez známky šroubováku, uvnitř čisto bez pájení a málo čínských znaků)

Re: Tak mi došel ten rodek

Michal: po vyřešení dám vědět... Nebudu mu dělat problémy protože se zatím chová velmi seriozně...

Re: Tak mi došel ten rodek

K tej záťaži, ja používam pre také pokusy hrubší odporový drôt - dával som ho dávno do vypaľovačiek na drevo. A ten vydrží velmi veľa - príp. ho chladiť pri riadnom vypekaní.

Re: Tak mi došel ten rodek

dobry... ja ten testovaci reprak stejne poridim, pak bude i jasno co z toho leze...

Re: Tak mi došel ten rodek

Tak se po dlouhý době vracim se výsledkem -

Příběh:
Objednal jsem si bazarový zesík Rodek 300W dvoukanál. Přišel mi mírně otlučený, dosti znečištěný chudinka, který stavem moc neodpovídal popisu ani obrázku z e-shopu www.audiland.cz. Měl i nedošroubované šrouby krytu (chladiče) a předního i zadního čela - tedy někdo se v něm asi hrabal. otevřel jsem ho a zjistil, že jsou na koncových stupních povolené šroubky, tedy při práci by nebyly dostatečně chlazeny. navíc s pomocí sinclaira jsem zjistil že byl zesilovač velmi prasecky a ledabyle opravován. Zesilovač jsem tedy prodejci náležitě okomentoval....
naštěstí to ale nezkončilo špatně. Z prodejce se vyklubal seriózní člověk, nechal si ho poslat zpět, a nechal mě vybrat jeden z nabízených bazarových i nových zesilovačů v podobné ceně pouhou výměnou. Přiobjednal jsem i další věci jako zadní koaxiální repro, signálové kabely atd s nabídkou nějaké slevičky jako satisfakce. Dnes jsem si na poště vyzvedl onen balík, a vše bylo v nejlepším pořádku. co nebylo v pořádku byla práce české pošty, která doručovala obchodní balík celých mám dojem šest pracovních dní.

Tím tedy dávám palec nahoru shopu audioland.cz, a jeho serióznímu majiteli (který asi moc nezkoumal co mí posílá) Karlu Konečnému (palmer) a s tím tedy i záslouženou kladně hodnocenou reklamu.
Zato pošta se vyznamenala - vše mělo trvat cca týden. nakonec se to protáhlo na měsíc néli déle.

Re: Tak mi došel ten rodek

OT:
všetky cennejšie veci nad 500 KC a všetky krehké veci už nechávam doručovať výhradne kurierskymi službami. pretože slovenská a česká pošta su prasáci prvej triedy čo sa týka rýchlosti, spoľahlivosti a zaobchádzaním s tovarom, týka sa to asi 20 percent balíkov čo mi pošty doručili (mne alebo čo som posielal, egal).  za 120 korún mi doručia na druhý deň balík kdekoľvek v republike s plnou zárukou proti poškodeniu bez prirážky. poštou ani omylom. a najviac ma serú tie pohodlné poštárky čo svoju nóbl prdel odmietajú vyniesť na prvé poschodie a s balíkom zazvoniť, to aby som sa trepal ešte aj na poštu. upáliť, vyhodiť, zmátiť

Web

Re: Tak mi došel ten rodek

Crashpc: tak ať Ti to slouží wink

Web

Re: Tak mi došel ten rodek

Kritik: pockej, ono se mi jeste neco podela.... ale jinak diky...

Re: Tak mi došel ten rodek

co si vybral za jinej zesík?

Web

Re: Tak mi došel ten rodek

Mac Audio Z2100. Ma psanejch 200W v mustku ale asi nema. nicmene uz 100W bude s tou deltou dost drsny....

Re: Tak mi došel ten rodek

200W v můstku ale do 4 ohmů ne?

Web

Re: Tak mi došel ten rodek

chyna: ano, sinclair to odhadl na cca 150W. v 8 Ohmech to ale nebude polovina smile sice tu pořád platí ohmův zákon ale brzda je  mněniči takže stačí jen do toho osmiohmovýho repra pustit větší napětí a hned jsi zas téměř na svim. no a jestli 140W, nebo 200, to už máš zkoro jedno. mazec to bude tak nebo tak. Pak to někdy na aukru prodám a tam mi za to utrhaj ruce. nejsem žádný prase a ten zesík zůstane hezky čistý....