Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Subwoofer spw 2465

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

Téma: Subwoofer spw 2465

Potřebuji poradit při stavbě Bedny pro subwoofer SPW-2465.
Tento měnič prý má 150W,4Ohmy a je určen pro nízké pásmo.
Našel jsem nějaké informace na stránce http://www.atel.com.pl/produkt.php?hash=04607  ,ale nevím jak vypočítat velikost bedny a jestli je třeba dělat bassreflex nebo je reproduktor určen do uzavřené bedny.Budu moc rád když mi někdo odpoví,protože jsem ještě žádnou bednu nestavěl.Byl bych nejraději kdyby jste mi popřípadě dali vědět na email   str1k3rz@seznam.cz .
Děkuji za případnou odpověď.

Re: Subwoofer spw 2465

Tááákže polopatě, musím tě zklamat ale tento repro není žádnej zázrak, ty parametry nejsou kompletní a navíc podle mě nejsou ani nijak moc přesné , prosímtě příště se poraď než neco koupíš a jestli teda chceš tomu udělat budku tak tomu dej 20litrů closed. Nějak už to hrát bude ale moc od toho nečekej.

Re: Subwoofer spw 2465

Docela čumim, že někdo k McFunům vůbec udává parametry, ale důvěryhodný opravdu nejsou ..

Re: Subwoofer spw 2465

Jé, A-tex. smile Měl jsem 12" jako svůj první autosub a stál skoro 900. Pak jsem koupil Spectron a měl jse mdojem jakej nejsem hájendista s tím spectronem. Spectron jsem spálil zmůstkovaným sínusem, tak jsem ho vyměnil za DVA spectrony, to už byl nářez. smile Pak jsem měl nehodu na totálku, takže audio jsem prodal, dokud hrálo. smile
V novém autí to šlo pomaleji, každopádně jsem pořídil HS300 a postupně mu zmenšoval krabici z počátečních 60L basreflex až na cca 28 uzavřených.
Potom jsem dostal rozum a pořídil HS250, která příšla do 16L a teď ten peerless.

Touhle pohádkou Ti chci naznačit, že udělat to rovnou a pořádně je lepší, než postupně vylepšovat. Takže šetřit na basáčku je cesta do pekel. smile

Re: Subwoofer spw 2465

Já ty repráky dostal,takže je mi celkem fuk co s nima udělam.Jen mně napadlo použít je jako Subwoofer k PC.Každopádně dík za odpovědi.

Re: Subwoofer spw 2465

Vidíšto, já myslel, že to má být do auta. smile Příště upřesnit!

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Subwoofer spw 2465

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£