Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » TDA8571J schéma

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: TDA8571J schéma

Zdravim,stavěl už někdo zes s tímhle obvodem? nemáte k němu doporučené schéma? pokud možno s DPS.Dostalo se mi do rukou autorádio a chtěl bych z toho udělat zesík do školy.mockrát děkuji s pozdravem Lukáš

Re: TDA8571J schéma

Co kdybys namáhal aspoň víc jak jeden neuron v hlavě ! Stačí asi jen 2x kliknout, např. viz Google :
http://zuki.hw.sweb.cz/schemata/Audio/o … A8571J.PNG

Re: TDA8571J schéma

Jo ale otázka zněla,jestli má někdo nějaké doporučení schémata i DPS.Je tam toho hafo ale co si z toho vybrat? něco co bude fungovat smile

(upravil zuki 14. 7. 2012 21:57)

Re: TDA8571J schéma

Většinou, tak na víc než 95% - tedy né vždy, funguje doporučené zapojení výrobce. Máš tam sch i pcb.
http://www.datasheetcatalog.org/datashe … A8571J.pdf

Tohle je tak jednoduché sch (1x IO, 2x blokovací kond na napájení a kondy na vstupech), že ptát se po doporučeném sch je pro mě překvapující.

Jestli s ním mám zkušenost si  přesně nevzpomínám, párkrát u mě byl s podobnými "auto" IO Yeayer a ten jim (na počátku svého bastlení) dával dost zabrat a občas je donutil nevhodným zapojením a vedením zemí na plošňáku pěkně kmitat smile  Nejdůležitější je blokování napájení IO provést co nejkratším způsobem a na odpovídající piny tj. mezi výkonovou(é) zem(ě) a napájení Vp.. Né na signálovou (zde je to pin 12). Tzn. nejprve dát co nejblíže menší kond (keramika,  nebo k ní paralelně i menší nízkoimpedanční elyt apod.) a pak ten větší elyt.. Ale to je skoro vždy nakresleno v pdf.
Pak už zbývá upravit úrovně signálu na vstupu IO napěťovým (odporovým) děličem. Tyhle IO jsou relativně dost citlivé a z běžných výstupů (mobil, sluchátkové výstupy MP3 přehrávaču apod.) je snadno přebudíš.

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » TDA8571J schéma

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£