Téma: Znáte REPREOSO?

http://www.ropreoso.cz/

relativně zajímavě (klasicky) pojaté konstrukce, ale co mě zaujalo je sekce "Vlastní Výroba"

Checku, tohle by určitě zrovna tobě nemělo uniknout. smile

Re: Znáte REPREOSO?

Mě příjdou solidní, i ta vlastní výroba je reálná a je vidět, že vědí o čem píšou. Ceny však nikde.

(upravil Halen 10. 9. 2007 12:36)

Re: Znáte REPREOSO?

Vlastni vyroba subwwoferovy reproduktor Galaktika. 21" s Fs 16Hz. Ale cena bude vzhledem ke konstrukci urcite dvouciferna (v desitkach tisic sad )

Re: Znáte REPREOSO?

Čtu o této firmičce prvně. Na první pohled to vypadá solidně. A ta vlstní výroba, hmmmm paráda, ale ani ceník, ani reálné foto. Škoda, ale za poslání mailu to jistě stojí.

Re: Znáte REPREOSO?

V sekci "Download" je to na ceníky připravené. Spíš mi tam chybí konkrétní osazení a charky beden a u toho subbasu nějaké parametry.

(upravil check 11. 9. 2007 16:01)

Re: Znáte REPREOSO?

Tady je průser v tom, že to bude prakticky pouze kusová ruční výroba, použité materiály na to jasně ukazují. Neříkám, že je to špatná konstrukce, ale domů bych si to nevzal. Když už člověk koupí 21" hovado, tak ať to aspoň nějak vypadá, todle je hnus, hlavně provedení koše. O ceně ani přemýšlet nebudu.
Na 21" , i přes Fs, to má dost malou citlivost. Nechci mít doma zesilovač podobně konzervativní konstrukce. Nehledě na to, že nevím jak nacpou BR dostatečného průměru do 130l ozvučnice.
Ale oni ty repro jsou vždycky omezeny technologií a možnostmi výroby, takže kritizovat takhle domácí výrobu není úplně jednoduché.

Dál slintám nad BC 18PS76.

Web