Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 10 z 10)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » DPA vs. HYPA

  Stránky: ««« 1 ... 8 9 10

RSS

Příspěvky [181 až 184 z 184]

(upravil Anti 13. 6. 2013 6:55)

Re: DPA vs. HYPA

PMA: Pro mne je současná situace spíše smutnou.Tyhle témata pročítám celé ve snaze dovědět se něco nového.Bohužel pár zajímavých informací je v drtivé většině skryto v hromadě plků a osobních invektiv,nimrání se nepodstatných detailech a jiného "smetí".
Osobně je ten nejlepší "silič" možná fajn,ale až budu mít někdy čas a prostředky,půjdu na to odzadu.Pro moje sluchové vjemy je nejdůležitější parametr poslechový prostor,následně reprosoustavy a teprve poté budu zkoumat jestli skleněné tyčky znějí na daném zesilovači opravdu skleněně:)
Chápu že každý se chce utvrdit v tom že jeho cesta je ta nejlepší správná,ale to nutně neznamená odsuzovat ty,kteří se vydali cestou jinou.
To neplatí jen pro audio,ale i pro jiné "žánry".
Omlouvám se za OT.

Re: DPA vs. HYPA

Já nevěřim na uchometrický parametry. Všechno je jen vaše mozkovna. Přesvědčený jsem o tom od doby, kdy na poslechovce ještě u nebožtíka Bobobroda padaly DPAčkařům čelisti, když slyšeli jednočinný Ačko s RD200B. A vím přesně proč. Jediný co kdy fungovalo je slepej test. Nesmíš vůbec mít šajnu, co hraje - a pak to o něčem je.

Web

Re: DPA vs. HYPA

kazzatel napsal:

To je účel, Rixi...konečně jsme to tomu Dudlajzovi ukázali, žač je tomu loket...že se srovnávaj i cenově hrušky s jabkama, je putna...ale já mám Tya a bude i " parní " verze a nepociťuju ani sebemenší potřebu to ladit alá Hypa...je mi cizí tohle neustálý porovnávání vocasů, vo který tady porád běží...a jestli jde o to, umejt někomu prdel, tož si sežeňte Címu, a porovnejte to s ním, to bude to správný místo...a víc ne o tom nehodlám bavit, poznatky z poslechu tetřevů mě nezajímají...

Kdy zhruba přijde ta silná (parní) verze?

Re: DPA vs. HYPA

Byl jsem na tom několik posledních let zdravotně dost bídně a tak mě nic nebavilo, což možná poznáte, až vám bude tolik co mě ( aniž bych to komukoliv přál )... ale už se z toho pomalu dostávám a práce mě začíná opět těšit, i když se přiznám, že už ne tolik, co dříve...slyším nicméně stále dobře, o čemž se přesvědčili někteří z vás loni v Třebové...jedinou brzdou je to, že jsem bohuže důchodce a protože si vše hradím z důchodu, tak se realizace holt někdy protáhne...přese všechnu zkušenost s mými produkty mi nikdo nevěří natolik, aby mi vývoj pomohl usnsdnít pomocí zálohy na produkt konečný a tak jsou věci tak jak jsou...

Příspěvky [181 až 184 z 184]

  Stránky: ««« 1 ... 8 9 10

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » DPA vs. HYPA

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£