Téma: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

Zdar, chtěl bych požádat o radu. Měl bych zájem o nějaký reproduktor, který by přišel vhod na venkovní zahradní akce..Něco, co solidně ozvučí party venku prostě..(samozřejmě bych ho používal doma v pokoji pro solidní wattový výkon) Tak bych chtěl slyšet doporučení, vás zkušených, na tip..

Zatím mám vyhlédnutý tento produkt-Skytec PA-Box 800w:

http://www.elimal.cz/reproduktory-a-sou … ed-800w-2/

A chtěj bych vědět, zda-li je tento reproduktor
propojitelný s elektronickými zařízeními jako Notebook, Hi-fi věž (mikro systém), s LED LCD TV..píše se, že se připojuje sadou stereo reprosvorek, se kterými zkušenost nemám a nevím jak vypadají..Bude tento reproduktor splňovat má očekávání a bude kompatibilní s těmi zařízeními?

Ještě bych poprosil o doporučení dalších podobných reproboxů..V podobné cenové kategorii pokud možno (od 1000-2000 Kč) s výkonem, který by stačil na ozvučení venkovní akce - 600-1000w (doufám, že těch 600w by bylo na ty účely dostačující)

Díky za odpovědi

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

Na všetky otázky je odpoveď NIE.

Ten "reprobox" stojí za p... Bez zosilňovača ho nepripojíš nikam. 1000 až 2000kč sa nikdy nebude rovnať so 600-1000W. To sa jednoducho nedá. Ak by si pridal jednu nulu k sume, ktorú máš, tak ano.

Ja ti skôr radím, kúp okolo 2000 nejaké slušnejšie aktívne 2.0 alebo 2.1 repro k PC a budeš spokojnejší. http://www.alza.cz/reproduktory/18842883.htm
Tamten skytec bude hrať otrasne.

Prípadne bazárový zosilňovač s reproduktromi (Tesla, TVM) a je hotovo.

Web

(upravil Lojzek 6. 7. 2012 13:35)

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

čau, pokud chceš nějaký reproduktor který je vhodný na akce ven tak by to chtělo repro k tomu určené a ne nějaký takový blivajs který jsi sem hodil.
Dále, jestli chceš hrát tak je k tomu zapotřebí nějaký zesilovač!!
V ceně od 1000kč do 2000kč toho moc nekoupíš, teda ne něco kvalitnějšího co ti aspoň chvilku vydrží.
Podívej se po bazarech po PA reproduktorech ( reprosoustavách) a po PA zesilovačích.
Pokud by ti nevadilo něco z druhé ruky tak např. něco takového http://aukro.cz/show_item.php?item=2463794023

aha on mě předběhl big_smile ( jsem dlouho hledal ten inzerát smile )
ale toš tak

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

Dovolil bych si k tematu několik poznámek:
1. za 1-2000 Kč lze zakoupit leda slušnou kabeláž se zančkovými kabely a konektory.
2.Značka Skytec je ten nejhorší póvl, co existuje a není vhodný ani na podepření auta ve svahu.. Ale podobných srč-ka značek je ohromná spousta, je třeba se mít na pozoru!
3. Fysika je děsná ku.va a opravdu ji nelze žádnými reklamními bláboly přechytračit
4. Profi bedna NIKDY nehraje všema barvama, nepotřebuje na sebe poutat pozornost barevnými zhovadělostmi pro puberťáky. Zato HRAJE kvalitně.

Web

(upravil ondra323 6. 7. 2012 18:03)

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

1.)
2.)
3.)
4.)

5.) Ten skytec je ve skutečnosti jen atrapa reprobedny a to bez nadsázky! Za 1000 až 2000 se nedá pořídit nic slušnýho, zejména když 50% z toho tvoří marže prodejce. Mám tu v dílně (ne na hraní:)) sub s jedním 12" údajně za 700. Kdybys viděl otřesnou nekvalitu komponentů a provedení, došlo by ti, že jsou to peníze vyhozený do kanálu....opravdu!Provedení: měkej papír slepenej sponkama na papír:) reprák má koš asi tak z 0,5 mm plechu-ohneš dvěma prsty, magnýtek cca 250 g a cívečka asi půl palce. Prostě humus. Údajně cca 250 W. Zvuk je ještě horší než to provedení.

Když si představim, že skytec je ještě o fous levnější, jímá mě hrůza.

Slušná malá pasivní bedna z obchodu začíná na 7000/kus.

Chce to realistyčtější představu a více peněz.

Web

(upravil rf 6. 7. 2012 19:39)

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

Zdrávas panna Mária,

výše dva příspěvky jsou úplně přesné. Koupil jsem si na AUKRU SKYTEC PRO 240 zesilovač, ne kvůli zesiku, ale kvůli chasis 19' a nemusel jsem moc soustružit a byla ve finále jen za 700(nová bez otvorů až 1500,-). No co tam uvnitř bylo je děs a běs. Zesík s koc. trandy TIP41 a 42 , 7 obyčejných trandů na kanál, 2G/50 filtrace na větev atd atd atd.... 
Prostě produkty SkyTec, Hollywood, Taatoo a podobný pytloviny zpět za Himaláje a řeku Gangu.

Hele, manželka chtěla něco taky k notebooku a do pergoly.
Tak jsem ji přenechal svý starý TESLA ARS845, jasný na ženskou jsou krapet větší, ale to ji nevadilo A na aukru jsem vydražil za 10ti kačlu a poštovné aktivní bedýnku k PC - Encore. Obsahuje HI-FI stereo - 12W na kanál - IC TDA2616, korekce jednodušší taky. Měl jsem v dílně slušnej symetrickej zdroj, hodil jsem jí to do kastle, trochu upravil a jak je spokojená. Je fakt, že ona to moc "nekulí". Ale když bylo třeba, tak na zahradní párty do 20ti lidí v pohodě. Samozřejmě s klasikou - bedny zavěsit, "vohulmě" doprava a ....  jedem.... 
Stejně. Pokud bylo třeba, tak se vytáhl z baráku synťák, kombo 2x 80W, 2x 12' Celestion a městská policie mohla mít i kšeft, že ....

Takže vopravdu mé téže doporučení - ZAPOMEŇ NA TO.
Nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci.
Chvíli posečkej, a uvidíš, že to vyřešíš lepší variantou.   

RF

hraji na Yamaha DX – SY a Kurzweil ARTIS

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

RF: Asi vím i o který Encore jde a jestli to jsou oni, tak musím říct, že v tý době to hle bylo ještě slušně provedený a na to co to bylo to alespoň nějak ještě hrálo. Musím se přiznat, že momentálně budu řešit něco podobnýho. Chci si udělat co nejmenší bedny, který budou primárně sloužit k ozvučení ložnice, ale sekundárně bych rád, aby se daly použít k venkovnímu ozvučení nějaký komornější zahradní párty. Pořád sem zvažoval, jestli na to bude stačit klasickej hifi regál se 7" a nebo jestli budu muset sáhnout po PA 8" a driveru. Jak to tak ale čtu, s 40W/8ohm asi ozvučim komorní párty i s menší hifi bednou než sem původně přemýšlel vid?

Web

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

Zdar, MILAN: si myslím, že určitě, ale ty 8' jsou pak lepší. I když. Známá stěhovala syna, měl DK Pure Accoustic, je nevidomý a z toho plynou i různá poškození beden, pády ...  . Tak mi je nechala. Velký byly OK, tak jsem je nechal synovi, malý jsem zgenerálkoval a je tam 140 mm repro a výška. A podle reklamního letáku a parametrů na internetových stránkách výrobce mají mít až 150W. Ehm. I basy to hraje velmi slušně. A bylo nás tam na zahradě cca 12. No prostě, jak to psali tady už dříve jiní - akustika je sviňa.
RF

hraji na Yamaha DX – SY a Kurzweil ARTIS

Re: Skytec PA-Box 2x25 cm, modrý LED světelný efekt, 800W

No a nemůžeš trošku rozvést to, jak si s tím ty regálky poradily? 8" by bylo samo lepší použít, ale s PA 8 zase nebudu mít při domácím použití basy. Jak basovaly ty regály venku? Je mi jasný, že diskotéku to neudělá, ale to ani nečekám. Nevím, jestli má cenu se pokoušet o to, aby to šlo dolu. Vyzkoušet si to předem můžu jen velmi obtížně, takže za nějakej popis budu rád.

Web