Téma: BDMV -> MKV

Ahojte,
Pro známého, majitele obrovského množství BluRay disků řeším následující situaci: Mám ripnutý BluRay, tedy na HDD je BDMV struktura. Jak z toho udělat MKV tak, aby tento proces mohl být automatický? Rád by si tu hromadu disků pouštěl z úložiště, ale ručně to nesvede a ty bluraye nedá z ruky...

S převodem jako takovým a ručním nastavením komprese a výběrem zvuků a titulků není problém, ale jak to zautomatizovat tak, aby například postupným voláním BATky, nebo nějakého skriptu byl spolehlivý MKV soubor s filmem, původní a českou audio stopou a eng a cz titulky? Aby to nezkapalo na PCM zvucích (DVDFab) a aby to zachovávalo všechny původní parametry videa a audia, ideálně aby to nedělalo ani rekompresi videa? S místem není problém, s distribucí na DL-DVD se nepočítá a naopak, je nežádoucí.

Máte tip?

Případně - pokud byste měli takto zpracovaný už i rip toho BluRay disku v jednom skriptu, ideální.

Omezení - Musí to běžet na W7.

PS: Pokud mi s tímhle někdo pomůže tak, aby z toho byl spolehlivý výsledek, může počítat s odměnou.

Spěchá to, Díky předem

Re: BDMV -> MKV

už jsem ti to psal jednou, je to šílená ptákovina vzhledem k pracnosti. kdyžuž to chceš mít na hdd, ripni to jen s origo stopou a cz titlema, bez rekomprese tj. jen remux. bd strukturu umí přehrávat jak mpc-hc, tak i např. oppo93 apod.
tsmuxergui.