Téma: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

Zdravím všechny příznivce diy, po dlouhé odmlce jsem píšu, na diy jsem rozhodně nezavrhnul, ale není poslední dobou tolik času. Nedávno jsem hledal práci... spojil jsem s jedním velmi šikovným a solidním truhlářem s dlouholetou praxí. Chci tady nabídnout, pokud teda bude zájem, kdo si tady netroufám vlastními silami realizovat výrobu ozvučnice jsme schopni po dohodě vyrobit, navrhnout včetně povrchové úpravy dokončit. Neberte to jako nějaké  se vnucování, chci jen dyžtak pomoct. Vše je na dohodě, zn. solidní jednání. Dyžtak když bude chít admin, tak at se někam vyvěsí trvale.

stránky truhláře www.vosatko.cz

kontakt na mě tel. 723392734

Web

Re: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

Nejaké referenice, resp. foto realizovaných búdok? Web som si prebehol, vidím tam ale len nábytok, aj to len celkové pohľady, bez detailov.

(upravil John370 22. 1. 2012 20:51)

Re: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

No jedny bedny můžeš vidět např. v mé galerii, v mom profilu. Pokud bys měl problémy se zobrazenim, napiš. dám, to sem normálně. Potom dodám jěště dvě další foto beden co jsem dělal. Foto další můžeš taky vidět na mym webu(tátovym) v  sekci galerie.Ale to jsem si všechno dělal sám, bez onoho truhláře. S ním by to po stránce řemeslné by to měla být poctivá práce s mým dohledem.

Web

Re: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

Na kolik by taková bedna přišla?

(upravil John370 23. 1. 2012 21:09)

Re: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

PB0305: na kolik taková ozvučnice může přijít? tot otázka? je to tak trochu individuální, záleží na použitém materiálu ( dtd, mdf, masiv, lamino, dýhovaná deska atd. možností je hodně), dále na složitosti provedení, ( tvar- klasika kvádr, či zešikmená čelní stěna, čelo dvojité atd.), jestli to budou nějaké malé dvoupásmovky či velká třípásma,? dále povrchová úprava hraje nemalou roli, když to má být dvoubarevné třebas nebo mořené, nebo nějaká imitace  dřeva-fládrování jako je na odkazu pod příspěvkem. nejlépe je třeba zavolat, či předložit nějakou představu. Od toho se dá odrazit. Není problém osobní konzultace.

http://www.fladrovanizvihal.w1.cz/image … akazka.jpg

http://audioweb.cz/vase/shelbynator1-06.jpg- např. toto není problém vyrobit

Web

Re: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

Ahoj Johne, čistě orientačně, v jakém cenovém rozmezí by se mohlo pohybovat fládrování kvádru se zaoblenými hranami a zvukovodem?
Rozměry cca 41 x 74 x 28 cm, viz obrázek. Klidně soukromě.

http://s4.postimg.cc/xr1ok0njt/148_0901_0009.jpg

PS - posílal jsem na e-mail dotaz ohledně jehlanové bedny.

Re: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

MaBat: Máš meil ode mě.

Web

Re: Nabízíme zakázkovou výrobu ozvučnic

Jeste se zabyvate vyrobou ozvucnic?