Téma: olaminování

Bude mít nějaký vliv (špatnej) na zvuk, nebo na vlastnosti bedny z dřevotřísky, když jí celou olaminuju?  Následně jí chci stříknout přelakovatelnym bodýčkem (takovej ten hrbolatej sajrajt na prahy u aut) a pak na černo.

Re: olaminování

Když tam nebudeš mít bubliny tak ne. smile

Re: olaminování

no,presne na laminovani sem se chtel zeptat...je nejaka jina moznost,kde a jak sehnat laminat,nez to kupovat v ty laminovaci souprave za 500??uz sem se konecne dokopal ke stavbe budek pro 10BR60,5MP60N,T2030 a chci to hodit do pomerne dost narocnyho degignovyho stylu,takze budu laminat pouzivat dost a dost a ta troska,co se da udelat s tou soupravou za peto mi rozhodne stacit nebude,ale taky nechci dat 3000 jenom za laminat...nemate na to nejakej figl?

Re: olaminování

za 500? normální lamit stojí stovku litr i s tužidlem...

Olaminovat hotovu ozvučnici je něco jiného, než udělat celou skořápku z laminátu.
Spíš jde potom o ten zbytek. Látka (nemusí to být rovnou sklo) a tmely na povrchovku. To je asi nejhorší. Hlavně to udělej pevné, pokud z laminátu bude i basová a středová část.

A zatlumit!

Re: olaminování

ona bude vlastni bedna pevna z drevotrisky,ale povrchovka bude docela vychytana a to chci docilit tim laminatem.pak samozrejme hodiny a hodiny tmeleni a brouseni a strikani,ale myslim,ze to bude stat za to:)

Re: olaminování

laminoval,proc?ty s tim mas nejakej prolem?ono to jde a kdyz clovek neni uplne levej a prase,tak to je celkem v pohode.dneska sem byl po dlouhy dobe v drogerce a uplne mi spadla celist...dneska uz to nestoji takovy prachy...udelal sem nakup za 330 korun a mam toho aspon na pulku projektu,coz je pozitivni:) a hned zejtra se na to vrhnu:)

Re: olaminování

jj,uz sem zacal...a docela to jde,jenom musi clovek v dilne poradne vetrat...no,uvidim,az to zatvrdne...

Re: olaminování

no,ted sem se v tom dva,tri dny nevrtal,ale laminat skvele zatvrdnul,tak se chystam na prvni prebrouseni..fotky,budou nejaky casem,pac sem prisel o fotak minulej tejden...

Re: olaminování

já jsem zkusil pořídit fólii imitující dřevo, tak uvidíme smile

Re: olaminování

taky jsem zvědavý. pánové mám z váš radost že pomalinku opouštíte krabicoidní tvary. smile

Web

Re: olaminování

no,ono to je uz takovy okoukany:)