Re: Co je s Checkem

Yeayer: Obávám se, že by sem po tom všem ani jeden stejně nepáchnul...

Re: Co je s Checkem

Já osobně si myslím že peníze do toho patří. Protože jak jinak by si člověk koupil DA převodník na úrovni HS DAC za 17000 v čistě komerčním provedení? A jak jinak bych si ho pak koupil já použitý za 4000? Stejně tak je pro nekomerční použití dostupný předek od p. Macury Dispre V2. Stejně tak DPA, na jednu stranu pro holoprdelníka jsou to šílené částky, na druhou stranu high end za pár korun. Ale neznám všechny souvislosti, tohle je můj pohled za ten rok co sem chodím.

Re: Co je s Checkem

pslava: tak bylo by to lepší, kdyby to tady trošku ožilo. Neřikám, že je to mrtvý, ale prostě je to tady jiný...

Re: Co je s Checkem

mechanik napsal:

Skôr ma zaujíma ako to že MaBat svoj projekt, projekty, ponúkať môže?

Asi ti uniklo, že všechno co tu dělám, je bez nároku na honorář, tj. zdarma. Až tu budeš nabízet něco takového ty, jistě ti to taky nebude mít nikdo za zlé. A jestli má nebo měl někdo s mou osobou jakýkoli problém, doufám, že je aspoň té slušnosti a nepoužívá Xover. Podmínky ohledně "komerčních" aktivit tu byly podle mě nastaveny dost nešťastně a ničemu nepomáhají, ale k tomu už jsem se vyjadřoval kdysi, když to bylo aktuální. Teď už to je podle mě stejně jedno, protože lidí s opravdovým, seriozním a dlouhodobým zájmem o audio, v mém zorném poli tedy hlavně o reprobedny, je tu naprostý minimum, reálně skoro nikdo, co si budem povídat.

Re: Co je s Checkem

MaBat: já v tom zatim neumim tak ani 1%, ale aspoň se o to snažim, a zkrátka bez toho, abych si k PC neudělal pořádný bedny, který nejenom že štvou sousedy, ale hlavně maj čistej zvuk, tak bych asi nepřežil smile. Každopádně s tebou souhlasim.

(upravil pslava 27. 11. 2011 17:27)

Re: Co je s Checkem

Sakra...nechápu co pořád v dnešní době řešíte kolem financí,   mad   
Všechno je to v porovnání s komercí vzhledem ke kvalitě stejně "zadarmo" a je jedno zda se jedná o věci Checka, Quarta, Macury, Franka, T. Tichého nebo Dudka..atd..

Stejně většina z nás od nich něco už má, nebo časem našetří a něco koupí, protože se to prostě vyplatí a hraje to ...... Jenom se tady hold o tom bude muset mlčet...  roll

A pokud prodávají stavebnice, návody nebo moduly, stále to sem do diy patří...  Jsou to komerční části, ze kterých my v rámci diy vytváříme celky...

Re: Co je s Checkem

lepší zakoupit stavebnici než postavit nějakej šit.
taky nechápu proč komerční projekty dostaly STOPku

Web

(upravil reeb 27. 11. 2011 17:49)

Re: Co je s Checkem

No ono šlo o stopku jen pro někoho...Checka a Quarta. Jiní (TomášT ...) prodávat smějí.. čili se neměřilo stejným metrem.
Dnes ale není problém najít je na slovanetu, jít na jejich stránky, napsat email, přidat si je na Skype nebo Facebooku...

Web

Re: Co je s Checkem

reeb to přesně trefil. Je to jen o sympatiích admina. Díky bohům za Trotona - a to si klidně Tondo vem osobně.

Re: Co je s Checkem

Předpokládám že i toto vlákno bude smazáno...   lol

Web

Re: Co je s Checkem

Že jsou za tím, že Check dostal banána, vztahy mezi ním a Antoniem, Tonda neskrýval.
Checkovy rady by se tu hodily, ale kdoví, kolik by na chození sem měl dnes času, poté co rozjel ve velkém své projekty. Kdo chce, ten si ho může mimo jiné najít na fóru na jeho webovkách nebo slovanetu.
Mazat by se snad nic nemělo

antonio ve vláknu Zrušenie registrácie... napsal:

Nic se mazat opravdu nebude, nemám co skrývat a moderátoři jistě taky ne. Stojím si za tím, že nespokojenost některých jedinců jistě plyne z jiných zdrojů než z naší práce.

Re: Co je s Checkem

Hippo007 napsal:

......Checkovy rady by se tu hodily, ale kdoví, kolik by na chození sem měl dnes času, poté co rozjel ve velkém své projekty......

Mluvili jste někdo s Martinem? Rozjel ve velkém.......na to aby člověka taková věc uživila,by to musel opravdu rozjet ve velkém,má vůbec někdo předtsavu,kolik beden měsíčně by musel prodat,aby ho to uživilo? A jak dlouho? Kolik lidí si je koupí? Dneska uspět a vybudovat prosperující podnik s alespoň několikaletou budoucností není jednouchý,kór v tomhle oboru,kde se víc tlachá na fórech než kupuje.....

Re: Co je s Checkem

Ono to stačí mít i jako vedlejšák.

Re: Co je s Checkem

Ano,pak člověk nemá žádný volný čas,běhá mezi standartním povoláním a vedlejškou,na koníčky,rodinu,zábavu atd už nezbyde žádný čas. V určitém okamžiku to přejde do stavu,že na to aby mě to uživilo jako hlavní obor činosti to třeba stále nestačí,na to aby mi to sežralo všechen volný čas ovšem ano. Pak má člověk 100 chutí se na to vysrat.

Vím moc dobře o čem mluvím,sám běhám mezi prací,vedlejškou a školou,na nic jinýho skoro nemám čas.

Re: Co je s Checkem

no to bych pochyboval , co kliknu na web, jsi zde pořád ,tak divoké to nebude.

Re: Co je s Checkem

Ty máš se mnou nějakej osobní problém,že tak blbě kecáš,Benazi??

Re: Co je s Checkem

Na kolik to Martina uživí jsem nerozebíral a ani mne to nezajímá. Jen občas kouknu k němu na web a zaznamenal jsem (nesleduji všechny jeho aktivity, to co vyjmenovávám mám z letmého pohledu na jeho web a slovanet), že má rozjetých 5 projektů beden, větší část projektů se dělí do dalších subprojektů + další (mikrofony, sw) + do toho škola. To myslím zabere spoustu času.

Re: Co je s Checkem

To každopádně zabere,já spíš myslel tu finanční stránku,spousta lidí má pocit že z toho Check musí nějak těžce rejžovat,ovšem realita bývá trochu jiná.....

Re: Co je s Checkem

Nejhorší povaha je, se starat kdo a co kde ,každého věc ,není blbej a jde za tím co ho baví a co umí to jest vše.

Re: Co je s Checkem

Je mi velice líto, že to tu musím opět komentovat, bohužel někteří nepochopili jak se věci mají a někteří do toho vidí, jak se zdá, asi líp než já s checkem dohromady, že reebe? Doufám, že po tomhle postu ukončíme debatu (ale asi ne...) - musím připomenout, že check začal mít problém se mnou, ne já s ním, viz věc e-shop, pak už se to rozjelo... nechci znova zabíhat do detailů, ty thready pořád existují (nic se nemaže reebe), ve zkratce jsem popsal důvody zde, zbytek si prosím dohledejte. Jak by se líbilo vám, kdyby k vám přišel někdo na návštěvu a dával vám nepříjemným arogantním tónem najevo, jak co děláte blbě, osočoval nedejbože vás chtěl nakopat do řiti? prostě jsem zavedl jistá pravidla a pokud někomu nevyhovují, tak se buďto přinutí přizpůsobit nebo otevřu dveře a když nejde, jsem nucen takového jedince vykopat; teď si vyber reebe (a spol) co si zvolíš, pakliže jseš nespokojený nebo snad až znechucený, dělám to podle tebe blbě a jsem vlastně zmetek/křivák... po takovém výstupu už na tebe každopádně koukám jinak. Předneseš-li kritiku v daném tónu, odpovídajícím ti odvětím.

Z důvodů z linku checka nemám logicky dvakrát v oblibě, přesto mi nedělá problém veřejně i sobě přiznat, že je hodně schopnej kluk, umí to, je šikovnej, má nápady, které se zjevně zamlouvají dosti širokému okruhu, to se mě s KITama nepovedlo, prodal jsem jich jen pár, nevím proč, každopádně už bych do toho ani jiného obchodování skrz audioweb nešel. Klobouk dolů kolik konstrukcí má aktuálně v nabídce, rozjel se, ale je to komerční. Navíc byl nebo je tak aktivní, že existencí tady by patrně každé vzniknuvší vlákno o tom co stavět/koupit/předělat skončilo doporučováním jeho věcí buďto jím samým nebo druhými, zmonotónizovalo by to. Web bude mít do ideálu vždycky strašně daleko, nezavděčí se každému, jsme v Č(S)R, fórum nikdy nebude srovnatelné se zahraničními, ale třeba se pletu, založte nový server, nastavte ideální pravidla (pokud to lze), nebo se všichni přesuňte na slovanet; až to tady lehne popelem, posypu se jím hlavu a příjdu za váma.

Přiznávám, že týdenní ban za citaci nebo needit (jednalo-li se o první prohřešek) byl tvrdý, zavedl jsem nějaký čas zpět jiný styl registrace a funguje to velmi dobře. P. Macura (PMA) se bo banu vrátil, byť je tu celkově velmi zřídka.