Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Sony TA-1055

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [5]

Téma: Sony TA-1055

Ahoj, koupil jsem si tenhle zesilovač a jsem hodně spokojený (Sony TA-1055) k tomu jsem si pořídil reproduktory Celestion DL4. Dohromady to hraje slušně, přes telefon, ipod ale když to zapojím do PC tak již při nízkých hlasitostech to prostě vrčí...na telefonu ani na ipodu to nevrčí ale přes PC jo. Chtěl jsem si to udělat jako repráky ke kompu a normálně přes to jet. Hraje to pěkně ale když je klid, nebo muzika tolik nevaří, tak je slyšet to bručení v pozadí. Nevíte jak to odbourat ? Nebo čím to je způsobený ? Díky smile

Re: Sony TA-1055

Zkus napájet zesilovač i PC z jedné zásuvky přes rozdvojku (pětipsa)

Re: Sony TA-1055

Čti http://aldax.cz/index.php?tab=3&myo … ;show=brum

(upravil wiston 3. 9. 2011 13:09)

Re: Sony TA-1055

Tak už jsem problém vyřešil takhle. Zapojil jsem počítač zezadu do inputu AUX a mezi kabely jsem vložil tzv. Ground Loop ISOLATOR... http://www.radioshack.com/product/index … Id=2062214 a jede to parádně smile doporučuju...já to například sehnal u mě ve městě v hudebninách a přišlo mě to na 150kč smile

Re: Sony TA-1055

Nechci rejpat, ale za 150Kč budou vevnitř dva ultramizerné transformátorky, které budou už při 0,5 - 0,8V zkreslovat jako prase, takže jestli přes tenhle cajk budeš poslouchat FLACy nebo něco s vyšším bitrate, tak se ta kvalita zcela vytratí.
Osobně jsem si to ověřil při jedné hudební produkci, baskytaru jsem si přes DI box bral z line outu, ale co z toho lezlo, to vám nepřeju slyšet. Tak jsem vytáhl z kufru multimetr a ke svému úžasu jsem změřil, že lineout na aparátu Ampeg dává téměř 6V. To nesnese prakticky žádný DI box kromě jednoho, který jsem měl v kufru také - DI box vyrobený už před mnoha lety z EI transformátorku 3AN674.09 s převodem 1:1, původně určeného pro přenos napětí 1,55V na výstup nějakého vrábelského zařízení. Ten jediný to bez zkreslení přežil, DI boxy s vejci neměly šanci.
Proto si myslím, že za 150Kč budou v uvedené krabičce jenom čtyři kondenzátory, nebo dva hodně mizerné čínské transformátorky.

Web

Příspěvky [5]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Sony TA-1055

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£