Téma: PMPO

Tak by mě zajímalo, jakou odpověď dostanu, pokud se ohledně těchto http://aukro.cz/reprobedny-3-pasmove-12 … 92472.html reprobeden zeptám co znamená údaj PMPO :DDD... Všichni víme, že údaj MAX zjistíme pomocí vzorce PMPO:10^3...

(upravil Nitram 26. 8. 2011 16:26)

Re: PMPO

Posledni Moment Pred Odpalenim wink resp. mel by to byt maximalni mozny prikon (DC) ktery jeste civka zvladne "prezit" ..tech 1200 by asi odhadem pri 200W RMS celkem sedelo, ale netestoval bych to samozrejme.. navic 200W pri tech 94dB je uz temer bolestiovejch 117dB a to by melo v pohode stacit i hluchymu..

EDIT: ou, sem se nejak nekouk poradne..  s basakem 20cm to mit 200W asi fakt nebude..:cool:

Re: PMPO

Nitram: já jen že mě moc zajímá, co polský prodejce audia může na takovou otázku odpovědět big_smile

Re: PMPO

Co by odpovídal, maximálně ti řekne že to dá i 2000W když budeš chtít. Pšonci maj tenhle aušus velice rádi, na oko líbivé, kolotočářský efekt funguje a volům(a nezkušeným) se to dobře prodává. A ta prodejna co je u nás vypadá taky luxusně, ale na můj vkus mají ještě málo modré, tuzera to neosloví a normálního člověka to odpudí.

Re: PMPO

Provozuju subwovřík s ARN 230/8 ve 40 l bedne s BR a napájím ho můstkovým zesilovačem s napájením+- 63V, filtrovaným v každé větvi 42G a hraju na něj venku a reprák zatím drží! Samozřejmě dávám pozor na limitaci zesilovače, ale někdy se stane i to!