Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » AZS215 pravý kanál hraje slabě

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 22 z 22]

Re: AZS215 pravý kanál hraje slabě

sinclair napsal:

Ano, vím naprosto přesně, co uvedenou závadu způsobuje, bohužel své knowhow co se týče zesilovačů AZS215-218 nikomu nesděluju. Pokud Ti na uvedeném zesilovači záleží a máš chuť ho upravit tak, aby hrál jako průměrný Denon, tak mi ho pošli. Veškeré údaje jsou na mé webové stránce.

Nó, radíš podobně...

Re: AZS215 pravý kanál hraje slabě

A Ty snad ano? při stavbě lampových zesilovačů už se toho nedá moc nového vymyslet a pokud se Ti podaří nějaké zlepšení, nebo obvodová úprava, tak speciálně Ty to rozhodně nebudeš vytrubovat do světa. Podívejte se na příklad Pavla Dudka, jak dopad...
Takže já už to řeším způsobem "chceš upravit a zároveň zgenerálkovat ten a ten stroj?" OK, není problém, já dokonce k průvodnímu listu opraveného aparátu dávám seznam provedených prací, ale věci podstatné a klíčové tam nejsou. Ani ty, jak jsem na dotyčnou závadu přišel.
Můžu Ti říct, že dokonce i za socialismu v Eltosu, kde nás bylo šest, nikdo nikomu nevykládal, jak na co přichází a jakou na to má metodu. Fakt je, že já jako cucák jsem odsíral ty nejhorší srágory a to, co nikdo nechtěl dělat-magnetofony, zesilovače, muzikantská technika apod. Televizory to bylo jiný kafe, i když byly ruský, dalo se na ně nafasovat spousta náhradních dílů, použitelných potom po odpoledních a večerních fuškách. Co jsem mohl nafasovat já? Řemínek nebo hlavu navíc, maximálně tak motor nebo mezispojku, když vyběhly B70, B73 a sraly se jak najatý....A taky jsem nikomu nevykládal, jak a co dělám a jak a na co přicházím.
Nabídl jsem bremusovi službu a už je jen na něm, zda si zesilovač dokurví sám, nebo využije mojí služby...o nic jiného tu nejde. Nejde o to, zda je ten zesilovač jednoduchý nebo složitý, ale bobo věř tomu, že jsou i v tak jednoduchých přístrojích závady, u kterých strávíš hodiny práce, než to najdeš.

Web

Příspěvky [21 až 22 z 22]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » AZS215 pravý kanál hraje slabě

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£