Téma: RH sound 2000XL

Zajímal by mě názor zdejšího osazenstva na tento zes.

http://www.rh-sound.cz/cz/2000xl_zesilovace.rhd.26.htm

A prosím nesmějte se mi.

Re: RH sound 2000XL

Podíval bych se po nečem lepším,třeba bazarovej QSC.Jaký výkon potřebuješ a co tím budeš krmit.

Re: RH sound 2000XL

Nechci prudit ale možná měls prvně hledat na fóru značku RH sound je tady pár zajímavejch "recenzí" big_smile

Re: RH sound 2000XL

Špatně jste mě pochopili. Nechci ho kupovat. Sháním cca 1,5kW v mustku. Nejspíše padne volba na RMX 1850ku... Jen sem se nějak dostal k tomuto, a zajímala by mě recenze... big_smile

Re: RH sound 2000XL

Je to jen optický klam,samozřejmě ber tu 1850ku.

Re: RH sound 2000XL

Zajímavé,

Zrovna tenhle zes mi doporučili na repromanii, jako levný ale spolehlivý zes pro živení 2x 15PS100/4 subů.

Tak sem zvědav za jak dlouho shoří...

Já mám se značkou RH-sound smíšené zkušenosti, mám od nich malé satelity s 10" repro na které si nemůžu stěžovat (zvuk je takový jaký lze za takovou cenu čekat, ovšem žádné upištěné piezo, pro mě dostačující a spolehlivost taková, že mi prasklo po 1,5 roce plastové madlo což je ovšem má vina v důsledku častého a špatného přenášení v jedne ruce za pouze jedno madlo jinak nic) no a potom aktivní sub 15" se zesilovači pro satelity který tráví většinu života na reklamaci. tož tak

Re: RH sound 2000XL

U nás v okolí viem o pár Lexonoch, aj 1500ky, aj 2000ky. Majú už vyše dvoch rokov, hrané každý víkend minimálne dve akcie a tie zosiky aj na moje prekvapenie držia a nehoria. Jeden dj má 2000ku na suby, na 4R bez problémov, reprá používa od RH sound, Celestion, a prevíjané od Cimbalu.
Týmto nechcem robiť žiadnu reklamu tým zosikom, lebo vzhľadom na cenu a značku som im vôbec neveril. Ale ako píšem, minimálne o 4ks viem a tie idú stále bez problémov.

Re: RH sound 2000XL

Prý je ta 2000 celkem vydařená kopie nějakého QSC. Jako já ho zas nějak extra nehoním a zatím jede. Do můstku bych ho ale nebral, to raději QSC. No s basovými repro od RH nemám dobrou zkušenost. V orginál RH aktiv subu se mi repro už podruhé zadřelo a to sem to hrál hluboko pod clipem. Proste kdyz to hraje dýl jak 8h v kuse tak to pak de hnedka srát... alespon ten můj kus.