Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 8 z 8)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Mosfet zesák 400W

  Stránky: ««« 1 ... 6 7 8

RSS

Příspěvky [141 až 151 z 151]

Re: Mosfet zesák 400W

Leoši,mohl by jsi se vyjádřit k tomuhle dredu? Náhodou jsem na něj narazil když jsem hledal něco o symouši.

http://audioweb.cz/viewtopic.php?id=5856

Re: Mosfet zesák 400W

DJ_Rix  zapomněl jsi na pravidlo č. 9 ?!

" Vědět a znát to každý by chtěl, ale učit se nechce ... "

Web

Re: Mosfet zesák 400W

Millano,já ale neprudím,ani neprovokuji,jen chci vyjádření na to co Leoš u druhých rázně odsoudil,navíc sám tvrdil že NIKDE na webu nenajdeme reklamu na ALDAX. To jako když na to autora upozorním,tak hned prudím???? Nechápu.

Re: Mosfet zesák 400W

Že tě to baví,prolízat web a hledat něco co se dá použít proti někomu...

(upravil DJ_Rix 27. 2. 2011 20:53)

Re: Mosfet zesák 400W

Nauč se číst,hledal jsem něco k symasymu a narazil jsem na ten dred. Já narozdíl od někoho nic na nikoho nehledám a nikoho sprostě neurážím.

Jen čekám že to Leoš uvede na pravou míru.

Re: Mosfet zesák 400W

Rixi, vidíš tam někde fotku? Je tam jen odkaz a kdyby Tonda chtěl, už by ho dávno smazal. Na celém tomto webu nenajdeš jedinou fotku jakéhokoli Aldaxu, pouze odkazy, které sem vkládají i ostatní.

Web

Re: Mosfet zesák 400W

http://www.customworks.cz/amplifiers/

Web

Re: Mosfet zesák 400W

Sendy napsal:

Joži, rychlost totiž není vše, je velmi pravděpodobné, že ten nepříjemný zvuk byl způsoben něčím zcela jiným, než rychlostí. Ono stačí některým zesům trochu škaredší výhybka jako zátěž a už při vyšším výkonu dělá paseku. Proto taky někdy měříme THD a IMD i s komplexní zátěží smile.

Proč v téhle komunitě nezačít nějaký standardizační proces? Vytvořil bych něco jako standardní impedanční přípravek 4 a 8 Ohmů následovně. Každý kdo bude mít zájem a má pocit, že jeho repro-boxy za něco stojí (nebo je komunita uzná jako vhodné), změří a odešle kmitočtový průběh impedance v kategoriích 2 pásmo, 3 pásmo pro 4 a 8 Ohm (tedy 4 kategorie prozatím, se stejnými dělícími kmitočty) k váženému zprůměrování (jak fáze, tak magnitudy). Vyjde tedy něco jako průměrná závislost impedance na kmitočtu pro každou kategorii. Následně bych pověřil někoho, kdo by podle ní, onen impedanční přípravek pro každou kategorii syntetizoval. To by byla pravděpodobně práce pro někoho, jako je pan RNDr. Sýkora. Výsledkem by bylo schéma, podle kterého už by si každý mohl postavit svůj impedanční přípravek na měření THD, skokové odezvy apod. do komplexní zátěže. Ideální by bylo stanovit pevný předpis (konkrétní součástky), aby všechny impedanční přípravky měly i stejné závislosti na teplotě resp. přivedenému výkonu atp. Pak už by každý, kdo se chce pochlubit svými výsledky při měření zesilovačů, mohl využít mnohem více vypovídající hodnoty, než výsledky měření při nějaké kapacitě kondenzátoru (kdo ví jakého - ztrátový činitel apod.).

Re: Mosfet zesák 400W

Suhlasím. Bolo by to prínosné, učelné. I keď ujednotiť by to bol trošku problém. Keď som sa pýtal ludí aké komplexné záťaze používaju, tak povačšine sa jednalo o nejaké výhybky s ARS reprosústav.  Takže tiež by som rád vedel, aká musí byť ta výhybka aby bolo to meranie pre všetkých relevantné. Lebo jedna kombinácia RLC  nevytvorí rovnaký fázovy posuv pre celé merané pásmo. Druhá vec je do akých extrémov hnať zaťažovanie vyhradne RC paralelnou záťažov, ked od určitých frekvencii a pri obdľžnikovom budení to tvorí praktický LC Filter Dčkoveho zosu (kapacita +seriova tlmivka) a z obdlžnika je sínus mierne deformovaný nasadením prúdovej ochrany.... (reakcia je mierne oneskorená pravdepodobne vplyvom fázového posuvu)
Nie som zbehlý obvodák, preto si myslím, že Sendy a Danhard by mohli v tomto priniesť trocha svetla. (a nie povedať že nemám čas sad )

Web

(upravil pslava 16. 4. 2011 19:07)

Re: Mosfet zesák 400W

Podělím se zde s  postřehem, s odstupem času používání dálkového ovládání 1U ze stránek customworks ....

Mám DVDčko Panaconic S49 ... pokud zmáčknu na dálkáči tlačítko " posunutí o jednu sklatbu (kapitolu ) vpřed, dost často se stává, že se mi přepne vstup na předzesu.....

Čistě jen postřeh,že vše se 100% uhlídat nedá, nikoli podnět k diskusi a hanobení  produktu, díky smile

Re: Mosfet zesák 400W

To sa niekedy stane aj medzi beznymi komercnymi strojmi. Skus presnejsie smerovat ovladac a dat kratsi impulz.

Inak s koncakom  to nema nic spolocne smile

Příspěvky [141 až 151 z 151]

  Stránky: ««« 1 ... 6 7 8

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Mosfet zesák 400W

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£