Re: Kde sehnat cívky?

Czech_Chuck: seš vůl. Cívky jsou vinuté na navíječce pěkně závit vedle závitu, to za prvé a ta páska co podle tebe brzy uschne a opadá je Scotch Super33. Mrkni se na netu co je to zač, kolik stojí a laskavě si pouprav svoje přiblbé tvrzení. Dělá to kamoš o kterým vím, že dělá vše s maximální pečlivostí. Výhybek již vyrobil stovky, mnoho jich bez nejmenší poruchy funguje v aparátech na diskotékách a v klubech po celé republice. Teda když jsem viděl ty zchumlance o kousek výš, tak musím říct že jeho práce je proti tomu špičková. Měl bys nějaké své dokončené dílo předvést když už se tu chováš jako mistr světa lol

Re: Kde sehnat cívky?

Vzhledem ke vkusu smerovanym na samodomo plosnaky bez masky tezko rict jestli Ti tohle neco rekne. Ale jinak moc fotek nemam. Btw si myslim ze takhle by mel vypadat i plosnak vyhybky. Porat je to cast konstrukce kterou jde vykonovej signal. Kdyz uz jsme u tech znacek a Ty tak dobre vis cim Tvuj kamarad dela... pokud teda nejses svuj kamarad... jakej pouziva ochranej lak na ten cuprexit?

http://img183.imagevenue.com/loc32/th_59357_P1080558a_122_32lo.jpg

Re: Kde sehnat cívky?

Já zas nevidim žádnej důvod k používá extra špešl věcí na plošňák pro pár součástek. Snad stačí vyleptat připájet očistit a stříknout lakem a hotovo. Nevim proč tady kupa lidí ulítává na nějakou nepájivou maskou...., když je ten krám pak stejně zavřenej v bedně.

Re: Kde sehnat cívky?

To cos ukázal je jednak evidentní nepovedenec a druhak by to aspoň chtělo porovnat popisky. Máš to tam naplácané jak to zrovna vyšlo. U výhybky je spíš více než vhodné použít třeba 2mm tlustý cuprextit, maska by sice byla možná hezká ale jinak naprosto zbytečná. Zde vyvstávají jiné a mnohem podstatnější věci. Co používá za lak si nejsem jist, myslím, že něco od marmotu. Já se tak maximálně koukám na jeho výrobky a občas spolu něco probíráme.

S Dingem tedy rozhodně nemůžu souhlasit, u zesáku je nepájivka skvělá věc ale ve výhybce je účel diskutabilní, snad jen pro oko.

Re: Kde sehnat cívky?

Však já nepájivku úplně neztracuju, ale pro konkrétní případ výhybek......

Re: Kde sehnat cívky?

No to je ROFL!! V cem je tohle prosim nepovedenec? Jen bych chtel rict ze nepajiva maska a kvalitni plosnak neni delana kvuli pohledove uspokojivosti. :-|

Re: Kde sehnat cívky?

Co je to zač mezi C22 a C24? Vypadá to jako nechtěně vyleptaný flek.  Já neříkám, že maska se dělá kvůli vzhledu, dělá se zejména z elektrických důvodů jako třeba větší odolnost proti vlhkosti atd. samozřejmě se na takové desce lépe pájí malé obvody s hodně nožkama, obzvlášť pokud je i HAL.