Téma: HiVi TM1A

Neměl byste tohle někdo na půjčení, nebo aspoň zkušenost nebo měření v něčem?

Re: HiVi TM1A

Dobre to vyzerá. Nebude to sssssuper hájend, ale určite sa s tým dá postaviť niečo rozumné. A za tie prachy...

Re: HiVi TM1A

Přirozeně by to nepřišlo do rovný desky, ale do něčeho v tomhle duchu, jen s basákem pod tím. To bych si chtěl ještě vyzkoušet.
Mám tu ještě nevyužitý pár 8" a takhle by to mohla být malá sympatická bedna ženě k piánu. Tak mě napadlo, jestli už to někomu doma neleží.

Re: HiVi TM1A

Zorgovi to doma leží, ale to by nejdřív musel najít smile.

Web

Re: HiVi TM1A

Mimochodem, nemáte už někdo zkušenosti s doděláváním beden k elektronickýmu piánu? Nevím, jak to pak hodnotí ten, kdo hraje a kam takový bedny nejlíp dát - jestli to po stranách piána, kam bych to nejspíš dal, bude vůbec vhodný (na něj to přijít nemá). Totiž ve srovnání s výstupem přes sluchátka je to z těch vmontovaných repráčků dost velká bída (elipsy asi 16x7 - něco takovýho, vzadu pod klaviaturou směrem do země) - sama žena si na to stěžuje, ale zase ten zvuk vychází jakože z toho piána, a to já už nedokážu posoudit jak moc hraje roli pro pocit ze hry, jelikož na to neumím, ani nehraju...

Re: HiVi TM1A

ja bych rek, ze na tohle ti bude stacit jedna bedna... udelal bych nejakou placatou a tu dal primo za to piano

Re: HiVi TM1A

luikas
To už jsem zkoušel i já, ne že by to znělo odporně, ale okamžitě byl pryč stereo efekt. Spíš bych ho dal vedle clavinovy ve +- výšce kláves a repro namířil na uši.

Samozřejmě nemá to moc šancí přiblížit se tomu co leze z pianina, jediné clavinovy od yamahy zněly celkem slušně, jenže cenově už to bylo jako za slušné pianino a to mluvím o bazaru.