Re: Bedýnky k PC

Odkazy opraveny.
Thales: to je tajné lol
On totiž s tou kopulkou je kompletně vybrakovaný. Nechtěl jsem "zatím" dělat bassreflex. Tak jsem to udělal jako "pasív" big_smile. Právě chci dokoupit ještě jeden + modulek.
Dejte mi vhodný tip na 2.0
Nechci příliš velké bedýnky, hlavně ať jsou černé. Cena do 500 Kč.

Web

Re: Bedýnky k PC

Kritik: ty taky hifista a zhanas nejake tak hnusne plastaky? hmm, co je? od teba by som to necakal smile

Re: Bedýnky k PC

Koupil jsem si nový PC stůl a ty staré bedýnky mi neladí ani k LCDčku.
Na druhou stranu i ty plasťáky nehrají špatně big_smile

Web

Re: Bedýnky k PC

Kritik: mas dbry zmysel pre humor smile
ozaj nemas doma zvysnu ARN 8608?

Re: Bedýnky k PC

>Kritik
Jo ták! smile Ale ta kopulka je škaredá. Schovával si pod ní nějakou přidanouhmotnost? Z druhé strany aby to nehazilo vzhled to nešlo?
A za to že ty PC plasťáky nehrají špatně se styď.

Re: Bedýnky k PC

Ten s tou kopulkou nahradím novým, mě se ta kopulka právě líbí. No nic,  nechcete mi  dát tip, tak si koupím sám nějaké ...

Web

Re: Bedýnky k PC

Já bych ti tip dal ale nevím na co sad
Kopulka je hezká ale ne na tomhle repráku (jak je tam okolo ten lak a ta koupulka je jiná tak se tam nehodí). Třeba na ARN56xx vypadá pěkně.

(upravil dokken 30. 7. 2007 23:31)

Re: Bedýnky k PC

mě se tam ten vrchlík zrovna líbí smile

Re: Bedýnky k PC

Kritik Kup si Logitech X-140 Mám je teď doma na testovaní a jestli se budou libit tak si je nechám smile stojí 600kč cca Ale jako Čumím jak blázen první poznatky, kvalitně uděláno i při max basech a volume ma pořád hrajou relativně čistě, nejsou uječené, Takovou kabeláž jsem u bedýnek k pc ještě neviděl. A hrajou slušně. Třeba za drřevěné geniusky/redstáry bych je neměnil ani náhodou. Pak dám fotky.

Re: Bedýnky k PC

Kdybys chtel stavet, mohl bych ti venovat za male vsimne toto:
2x http://www.repromania.net/tesla/tesla-s … re-467.php / teda vypadaji velmi podobne/
2x http://www.repromania.net/tesla/tesla-v … rv-081.php / tim typem si nejsem 100% jist, ale je to velmi podobne/
- pripadne za vetsi vsimne 2x ARE667
HighEnd to nebude ale mohlo by to hrat zajimave
Pokud bys mel zajem, napisu ti zitra presne typy / poslu fotky.

Re: Bedýnky k PC

Díky za nabídku.

Web

(upravil Petr Bureš 3. 8. 2007 13:12)

Re: Bedýnky k PC

Koupil jsem si pro nahrávání "monitory" Behringer MS16 ( http://www.behringer.com/MS16/index.cfm?lang=eng ) -na lepší zatím nejsou pebíze. 4" Reproduktory ale moc basů nemají, co byste k tomu udělali za sub,   který by měl vyrovnanou charakteristiku? Repro tak do 1000, díky za tipy

(upravil lada 3. 8. 2007 14:22)

Re: Bedýnky k PC

Petr B.: No repro je zlomek ceny, kolik jsi ochotný dát za celý sub? Elektroniku si uděláš sám (případně ze stavebnic) nebo potřebuješ komplet modul? Případný komplet modul http://www.elmaart.cz/new/text/vyroba/ZESIL_HIFI.html s označením 50/100 za cca 1300 by byl IMO k těm "monitorům" tak akorát. Z laciných měničů Ti můžu prodat za 300+pošta reprák použitý v tomto projektu http://audioweb.cz/vase-imartin1.htm  Je nový, koupený před časem od Jarouše, z jeho využití ale sešlo (šel jsem do "lepšího").  Variant je samozřejmě víc. Třeba neřešit sub a pošetřit na párek alespoň B2030A, ty už prý trochu hrají (i basy) wink

Edit: BTW, jestli to má sloužit skutečně pro nějaké (byť velmi nenáročné) domácí studio, tak jediným jakš-takš věrným řešením jsou v těchto cenách sluchátka. Nakonec, i kdybys investoval řádově vyšší částku do bedýnek (větší Tapco, nejlevnější Dynaudia nebo Adam atd.), tak beztak ten nearfield poslech není z hlediska "podání prostoru" nic moc, zpoza počítačového monitoru na mě prostě třeba symfonický orchestr v plné velikosti nevyleze, ať přivírám oči a zapojuji fantazii, jak se dá. Při zvětšení vzdálenosti beden a usazení doprostřed místnosti se to výrazně zlepší, ale zase mít počítač ve středu pokoje není moc praktické a je třeba pracovat s vyšší hlasitostí.