Re: A

Ten buffer by (tipuji) stačil nejen ke stodesítce...

Web

Re: A

Že som ja blbec nezavolal.... prepáč clarion, mal som inú prácu. Zajtra sa ozvem. Máš to na skok, dispre môžeš aspoň vyskúšať. Mám jednotku aj dvojku V4 a ani jednu nepoužívam.

Re: A

Krell- ani si sa nepochválil...

Web

(upravil Horys 30. 10. 2010 13:19)

Re: A

No značka je to sice význačná ale nepřecenoval bych to, hlavní bude poslech... Některé krelly co jsem slyšel se mi vůbec nelíbily, studené jak psí čumák..Zlaté DPA

Re: A

Prečo máte všetci takú antipatiu voči tým trafákom z GME ? mám tu do zosiľnovača 2x29V /300VA . pekne navinuté , rozmery čo som porovnával podľa tabuliek s inými výrobcami (vinuta atď) sú rovnaké, takže to by sedelo . Dnes som ho skúšal, vôbec nevibruje a je absolútne tiché.  Jedine čo by mohol byť ojeb je zloženie jadrá a vyššie sýtenie. V domácich podmienkach kde sa bude poslúchať pri pár W je to jedno . Na zvuk to vplyv nebude mať . 

Osobne pre mňa dať 50-70€ za "audio"prevedenie niekde alebo 25€ v GM je slušný rozdiel

Web

Re: A

clarion, zvonil som pred obedom, zvonil som pred chvíľou.... nedvíhaš

Re: A

Right13, kdo je uveden u těch traf z GME jako výrobce? Výrobce se za slušný výrobek nestydí, dá tam svoje logo, případně celou adresu i web, jako v případě traf INDEL.

Web

Re: A

clarion: ten přepínač vstupů se dá někde koupit jako stavebnice nebo je to nějaká jednorázovka ?

Re: A

Ten přepínač vstupů vyšel v amáru..

Re: A

Horys: V ktorom amare vyšiel, nevieš náhodou? dík

Re: A

Tak je na těch trafech z GME uveden výrobce, nebo není  a trafo je zcela prozaicky anonymně čínské? Já dvě taková trafa doma měl a i s Kyprým  je to nesrovnatený. Ty z GM byly měkké jak sračka /asi hliníkový primár/ a jedno z nich slyšitelně vrčelo. To se fakt za ty peníze vyplatí...copak se tu už spousta lidí nepoučila, že GME prodává 90% šuntu pro amatéry a i Jamicony, které prodávají, jsou pravděpodobně pajc z nějaké neznámé fabriky. Jak jinak si vysvětlit, že elyty 10G/63V mají i po pečlivém naformování necelých 9G???
Proč si rozbít držku znovu a znovu, když tu existuje spousta daleko serióznějších firem, které Vám dodají přesně to co si řeknete a za co jste zaplatili /teď nemyslím GES/.

Web

Re: A

marecek1984: PEAR 6/1999

Re: A

Milan_F: diky moc smile

Re: A

Dobrý den.
Jak se díváte na batery preamp z elektoor 1/97?
http://www.uloz.to/6401419/batery-preamp-pdf
Pepa

(upravil right13 1. 11. 2010 9:41)

Re: A

nemá značku ten toroid. dosť na tom že vážne nevrčí ani nebrumí. Zosilnovač je "len" JPA100 a toroid je 300VA. Budem to mať na domáci posluch a nie na diskotéky a ku ARS9204 to je predimenzované až až. Takže to neriešim.
Ja som s ním za tú cenu spokojný. Mal som toroid od Torelca - navinuli mi ho zle, vrčal jak čert a nesedeli napätia , naprázdno naňom bolo takmer o 10V viac. Priplatil som si za "audioprevedenie" zaplatil nehorázne prachy a aj tak mi bolo nahovno.

Indela tu mám 150VA 2x19V a ten v porovnaní s tým GME teda vrčí.
Možno mám štastie

Web

Re: A

Ne že bych měl nějak v lásce polské výrobky, ale kupuju INDELy převážně 100 a 200VA a potom zalité dvoukomorové trafa do DPS. Toroidy nevrčí a zalité trafa nemají i bez zatížení 60°C, jako je to běžné u jiných značek /nejhorší je snad HAHN/.
INDELy jsou za přiměřenou cenu /nižší než u Kyprého, což je dacan/ a oproti GM je to nebe a dudy. Měl jsem 200VA trafo z GM a skončilo rozmotané. Hliníkový primár, izolace P/S mizerná a napětí naprázdno o 20% vyšší, než jmenovité. Nevrčí proto, že primár je hliníkový a se svým odporem ani vrčet nemůže.
Trafa z GME jsou něco jako Behringer, sračka s desetinovou výrobní cenou. Podobná trafa prodával kdysi i Conrad, ale už s tím skončili.

Web

(upravil danhard 1. 11. 2010 14:01)

Re: A

Hele Leoši, Tvoje vyjádření hraničí s pomluvou smile
Mám tu dva tyhle http://www.gme.cz/cz/tr-t300-2x36v-p610-890.html trafáky, v porovnání s Talemou trochu míň mědi (asi o 20%), trochu míň závitů (asi o 10%, na 230V jsou bez rezervy), ale jinak nebručí a tvrdý jsou skoro stejně. Odpor primáru 5,7R a je mě celkem jedno, jestli je to z Al, to ale není, protože návin je skutečně minimální.
Klidně to Leoši rozmotám, ale jestli tam nebude hliník, tak tě vlastnonožně nakopu do prdelky smile
Jinak zcela spartánský provedení, jen šroub, plechová podložka, a pěnová podložka, kterou vyměním za silnější.
Váží to přibližně stejně, jako ta Talema, 2.5kg holý trafo, více železa a méně mědi, minimum obalení.
Samozřejmě vyšší mag. vyzařování, do regulovanýho zdroje budou ale dobrý.

Re: A

Můžeme to uzavřít tím, že já bych si v GME, stejně jako spoustu jiných věcí, trafák nekoupil.

Web

Re: A

Co se týče kondů, tak tu mám krabici Nippon 6m8/50V SMH, koupené u DigiKey ve velkém, v orig. balení.
Všechny mají kapacitu kolem 6300uF při 1kHz na RLC můstku (zkalibrovaný BM559), ani jsem je nekurvil nějakým formováním, které logicky tu kapacitu ještě sníží. Ale asi je vyhodím, jak říkáš, jak jinak si vysvětlit -10% toleranci než že jsou to plagiáty !
A taky tu mám pár kousků stejných, ale 10 let skladovaných, kupodivu mají průměrně jen 6400uF.
A taky tu mám vzorek 4 ks úžasných Samhwa, 10G/63V/85C asi 5 let skladovaných, zaručené originály. Měl jsem jich 6, ale dva jaksi pozbyly skladováním kapacitu.  Ty si určitě nechám, když jsou to originály, kdo by taky kopíroval takovou sračku.

Re: A

Bafřík je hotov wink

http://img37.imagefra.me/i3bb/quart/ugw7_3f5_uai3e.jpg

http://www.customworks.cz/audio-buffer/

Web