Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » napajení zesilovače

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: napajení zesilovače

měl bych dotaz ohledně zesilovače.. udělal sem si ozvučnici... a chci ji osadit magnatem gladiator 360. je to auto zesilovač  a ja bednu chci použít na doma. jde nějak zapojit zesilovač na pc  zdroj ? díky

(upravil Unregistered 19. 9. 2010 21:55)

Re: napajení zesilovače

smile

Re: napajení zesilovače

Už jsem myslel že se podobný dotaz tenhle měsíc neobjeví smile
Ne nejde to, resp. jde to, ALE... zbytek si dohledej zde na fóru, je tady toho mraky.

Web

(upravil Thomasso 20. 9. 2010 15:27)

Re: napajení zesilovače

Ja ti sem zopakujem co napisali mne na podobnu otazku: "Autozosilnovac je impulzny a PC zdroj tiez doda impulzne napatie. Nebude to trochu vela impulzov na hudbu?"
Dalej mi tu este poradili: "Nerob blbosit a pouzi veci na to, na co su urcene. Autozosilnovac nechaj v aute a nadoma si zaobstaraj hifi zosilnovac. Pre teba primeranu kvalitu doda Behringer A500."

Ak predsa odignorujes dobre rady z audiowebu, tak pouzi PC zdroj. Musi dokazat dodat na jeden kanal niekolko desiatok amperov. Napriklad pri 12V a 300W zosilovaci prechadza cez kable viac nez 25A. Vacsina PC zdrojov ma svoj vykon rozdeleny do viac kanalov.
Corsair HX850 je trafak, ktory ti utiahne aj 800W autozosilnovac a napatie na jeho vystupe nebude velmi kolisat a nebude prilis hrbate. Na tej stranke mozes najst test aj inych PC zdrojov, ktore dokazu dodat na jeden 12V kanal niekolko desiatok amperov.
Pri zapajani dbaj na to, aby si ten prud neodoberal len cez jeden 12V vodic ale cez viacero samostatnych 12Voltovych vystupov, lebo vysoky prud ti kabel zahreje a spali. Podobne aj s uzemnovacim kablom. Vsak vies, aky hruby kabel mas v aute od akumulatora k zosilnovaci...

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » napajení zesilovače

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£