Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Zesilovač z DB tech. opera 415 - spěchá

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: Zesilovač z DB tech. opera 415 - spěchá

Zdravím pánové,
mám takový problém se zesilovačem.Hrál jsem na výše jmenovaných reproduktorech na svatební hostině.Když jsme skončili na oné svatbě tak ´přestal hrát basový reproduktor na jedné bedně. Naprosto nechpu jak se to mohlo stát i přes všechny ochrany. No ale stale se. Zesilovač vydává zvuk a velice tiše jen při maximálním vybuzení a reproduktor zcela dal sbohem. Reproduktor se přemotá, bude hrát dále, ovšem co by mohlo takovéto věci způsobovat v zesilovače, že se z něj loudí jen při max vybuzení.

Jinak, elektrikář jsem...slabo i silno, v elektronice se hrabu nějaký ten rok a mám za sebou i několik uspěšných oprav, ovšem k tomuto mám celkem repsekt a hlavně se chci poradit, kvůli co nejrychlejší opravě, vzhledem k tomu že mám hrát opět příští víkend.

Díky moc za ochotné rady a vaši drahocenou pomoc...

Re: Zesilovač z DB tech. opera 415 - spěchá

Pokud ten zes potřebuješ už přístí týden,odvez to ke specialistovi,a připlať si za urgentní opravu. Takhle na dálku ti to asi nikdo nespraví,může to být nějaká ptákovina,nebo také poměrně rozsáhlý problém. Pokud nemáš dostatek odborných znalostí,asi to sám nespravíš a ve výsledku tě to bude stát víc než kdyby jsi to odvezl rovnou do servisu.

(upravil danda 5. 9. 2010 21:38)

Re: Zesilovač z DB tech. opera 415 - spěchá

Odpálený LM 3886, ss napětí na výstupu odpálilo i reprák. Pracuje to v (vyšší řada) v podivné H třídě, je třeba zkontrolovat i "zvyšovací" stupeň. Normálka. Sračka. Jak vyždímat z jalový krávy tele..
Edit: pokud je to ten typ, co mám na mysli

Web

Re: Zesilovač z DB tech. opera 415 - spěchá

opraveno... vlastními silami... Dík za snahu...

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Zesilovač z DB tech. opera 415 - spěchá

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£